Afyonkarahisar'da Karayolları Kavşağı'ndaki taksi durağının bulunduğu yer, bir vatandaşın tepkisine neden oldu. Afyon Postası haber ihbar hattına mesaj gönderen vatandaş, çift şeritli yol üzerinde, trafik ışıklarının bulunduğu noktada taksi durağı olmasını eleştirdi.

Özellikle sabah saatlerinde bu durumun sürücüler açısından sıkıntı oluşturduğunu savunan vatandaş, taksi duraklarının yerlerinin yeniden değerlendirilmesini talep etti.

“TRAFİK IŞIKLARININ OLDUĞU DAR YOLDA TAKSİ DURAĞININ NE İŞİ VAR?”

Karayolları Kavşağı'ndaki duruma tepki gösteren vatandaş, gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Karayolları'nın olduğu yerde, çift şeritli yolda, hem de ışıkların olduğu yerde taksi durağının ne işi var Allah aşkına? Millete sabah sabah neden zulüm edersiniz? Nerede görülmüş bu?”

Vatandaş, trafik ışıkları ve dar geçişlerin bulunduğu alanlarda taksi duraklarının konumlandırılmasının yeniden gözden geçirilmesini istedi.

BELEDİYEYE ÇAĞRI: “TAKSİ DURAKLARININ YERLERİ GÖZDEN GEÇİRİLSİN”

Şikâyetini Afyon Postası aracılığıyla yetkililere duyurmak isteyen vatandaş, Afyonkarahisar Belediyesi'ne çağrıda bulundu.

Taksi esnafının geçimini sağladığını ve taksiciliğin bir ekmek kapısı olduğunu kabul ettiğini belirten vatandaş, buna rağmen durak yerlerinin trafik açısından uygun noktalarda bulunması gerektiğini savundu.

Vatandaş, belediyeden trafik ışıklarının ve dar geçişlerin bulunduğu alanlara taksi durağı konulmaması yönünde düzenleme yapılmasını talep etti.

E-Tebligatta yeni dönem! Afyon'dan mükelleflere 30 Kasım uyarısı
E-Tebligatta yeni dönem! Afyon'dan mükelleflere 30 Kasım uyarısı
İçeriği Görüntüle

VATANDAŞ YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLİYOR

Karayolları Kavşağı'ndaki taksi durağının konumunun yeniden değerlendirilmesini isteyen vatandaş, özellikle sabah saatlerinde yaşandığını belirttiği sıkıntıların giderilmesini istedi.

Söz konusu şikâyetin ardından taksi durağının mevcut konumuyla ilgili yetkililerin nasıl bir değerlendirme yapacağı merak konusu oldu.

Muhabir: Elif Türkeşsiz