Afyonkarahisar Bolvadin Alparslan Ortaokulu, öğrencilerinin ve öğretmenlerinin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan bir resim sergisine ev sahipliği yaptı. Görsel sanatlar öğretmeni Eyüp Murtaza Akşahin tarafından hazırlanan serginin açılışını Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan, Belediye Başkan Yardımcısı Sadri Bayram ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş birlikte yaptı.

DEVA Partisi İl Başkanı Kocatürk’ten Fuar Açıklaması: "Sektör Sadece Fuar Döneminde Değil, Yıl Boyunca Desteklenmeli"
DEVA Partisi İl Başkanı Kocatürk’ten Fuar Açıklaması: "Sektör Sadece Fuar Döneminde Değil, Yıl Boyunca Desteklenmeli"
İçeriği Görüntüle

Çalışmalar çok beğenildi

Kaymakam Arıkan, sergideki eserleri tek tek inceleyerek bilgi aldı ve çalışmaları çok beğendiğini ifade etti. Arıkan, kültür ve sanat faaliyetlerinin öğrencilerin gelişimindeki önemine dikkat çekti.

Serginin önümüzdeki günlerde de ziyaretçilere açık olacağı öğrenildi. Protokol üyeleri, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

A W728280 01

Kaynak: İHA