Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın talimatları doğrultusunda, Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarlığı yanında bulunan Şehit Ahmet Şık Parkı'nda yeni mahalle kafesinin yapımına başlanacağı belirtildi. Mahalle sakinlerinin bir araya gelerek çay ve kahvelerini içebileceği, sohbet edebileceği ve keyifli vakit geçirebileceği kafeteryanın, çalışmaların tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Whatsapp Image 2026 09 22 At 21.38.07 2

Afyon’da o Fen Lisesi öğrencileri tablet ve teşekkür belgelerine kavuştu
Afyon’da o Fen Lisesi öğrencileri tablet ve teşekkür belgelerine kavuştu
İçeriği Görüntüle

"Mahallemiz için güzel işler üretmeye devam edeceğiz"

Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Hasan Sezgin, göreve geldikleri günden bu yana parkın yenilenmesi ve mahalle sakinlerinin kullanımına daha modern bir yaşam alanı kazandırılması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Muhtar Sezgin, projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayan Belediye Başkanı Burcu Köksal başta olmak üzere belediyenin ilgili birimlerine teşekkür ederek, "Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Burcu Köksal'a ve tüm çalışanlara mahallem adına teşekkür ediyorum. Çalışmaya, mahallemiz için güzel işler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Whatsapp Image 2026 09 22 At 21.38.07

Mahalleye yeni buluşma noktası

Nazmi Saatçi Mahalle Kafesi'nin hizmete girmesiyle birlikte Şehit Ahmet Şık Parkı'nın mahalle sakinleri için daha aktif bir sosyal yaşam alanına dönüşmesi hedefleniyor. Muhtar Sezgin, hizmetin mahalleye hayırlı olmasını diledi.

Whatsapp Image 2026 09 22 At 21.38.06

Muhabir: Aslı Çiçek