Şenlik kapsamında okulun 3. sınıf öğrencileri, yıl boyunca hazırladıkları halk oyunları gösterilerini sergiledi. Veliler ve öğretmenlerin ilgiyle izlediği gösteriler büyük alkış aldı.
Yarışmalarda ödüller sahiplerini buldu
Sportif ve eğlenceli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Öğrenciler başarılarıyla hem arkadaşlarını hem de öğretmenlerini gururlandırdı.
Stantlar kuruldu, öğrenciler eğlendi
Okul bahçesine kurulan stantlarda yiyecek, içecek ve çeşitli oyun etkinlikleri yer aldı. Öğrenciler, arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek baharın keyfini çıkardı.
“Her yıl artan bir coşkuyla”
Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Geçe, şenliğin öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağladığını belirterek, “Her yıl artan bir coşkuyla kutladığımız geleneksel bahar şenliğimizi önümüzdeki yıllarda daha zengin içeriklerle sürdürmeyi hedefliyoruz.” dedi.