CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddia, Afyonkarahisar siyasetinde yeni bir tartışma başlattı.
Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Sinan Burhan’ın canlı yayında dile getirdiği “Burcu Köksal AK Parti’ye geçiyor” iddiasının ardından gözler CHP Afyonkarahisar teşkilatına çevrildi.
Nail Azbay: “Dün aradım ulaşamadım, bugün aradım yine ulaşamadım”
Gazeteci Nail Azbay, X hesabından yaptığı paylaşımda, iddianın ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a ulaşmaya çalıştığını ancak sonuç alamadığını belirtti.
Azbay paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın AK Parti’ye katılacağı iddiası üzerine dün akşam kendisini aradım, ulaşamadım. Bugün tekrar aradım, yine ulaşamadım.”

“CHP İl Başkanı ve Genel Merkez de ulaşamıyor”
Azbay, edindiği bilgilere göre CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz ve CHP Genel Merkezi’nin hatta Genel Başkan Özgür Özel’in de Burcu Köksal’a ulaşamadığını ifade etti.
Paylaşımda, Köksal’ın 3 gündür Ankara’da olduğu, bugün de Sinop Belediye Başkanı ile randevusunun bulunduğunun öğrenildiği aktarıldı.
CHP’de “Burcu Köksal” gündemli olağanüstü toplantı
Nail Azbay’ın paylaşımına göre CHP Afyonkarahisar İl Yönetimi, İl Başkanı Hasan Karadeniz başkanlığında “Burcu Köksal gündemi” ile acil olarak toplandı.
Bu toplantının ardından ilçe başkanlarıyla, daha sonra da belediye meclis üyeleriyle ayrı toplantılar yapılacağı belirtildi.
“Bu hiç normal değil” yorumu
Azbay, CHP İl Yönetimi’ndeki en üst düzey isimlerin yaşanan süreci “Bu hiç normal değil” sözleriyle değerlendirdiğini aktardı.
Burcu Köksal’ın söz konusu iddialara ilişkin nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.






