Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, "Milletimiz uzun yıllardır süren siyasi tartışmalardan, çözümsüzlük üreten yaklaşımlardan ve sürekli kriz üreten muhalefet anlayışından yorulmuştur. Bu noktada çözümün adresi yeniden Millî Görüş, yeniden Refah ve yeniden Erbakan çizgisi olarak öne çıkmaktadır" ifadelerini kullandı.
"Büyüme sadece bir sayı değil"
Partisinin büyümesinin sadece bir sayı değil, aynı zamanda inancın, umudun ve değişim talebinin güçlü bir karşılığı olduğunu vurgulayan Çakır, "700 bini aşan bu büyük yürüyüş, durdurulamaz bir dip dalgasıdır. Afyonkarahisar teşkilatı olarak bizler de bu büyük yürüyüşün bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.
"Erbakan'ın sözünü hatırlatıyoruz"
Çakır, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın sözünü hatırlatarak, "Türkiye'de iki kesim vardır; Yeniden Refah Partililer ve Yeniden Refah Partili olmaya aday olanlar" diyerek sözlerini tamamladı. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Türkiye'nin yarınlarına daha güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.