İYİ Partili Olgun’dan Şehit Derneği’ne ziyaret: “Şehidin umut hakkını kim verecek?" İYİ Partili Olgun’dan Şehit Derneği’ne ziyaret: “Şehidin umut hakkını kim verecek?"

Ziyaretler sırasında, Ülkü Ocakları heyeti, MHP Dazkırı İlçe Başkanı Ali Atay ve yönetimi ile bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde, gençlerin ideolojik ve inanç konularında bilinçlenmesi amacıyla programlar düzenlendi.

Madde bağımlılığıyla mücadele programı gerçekleştirildi

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, "Madde bağımlılığıyla mücadele, Türk gençliğinde ideoloji ve inanç konularında verimli bir program gerçekleştirdik. Dazkırı ilçemizin milliyetçi kadrolarına misafirperverlikleri ve yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Teşkilatlanma açısından büyük önem taşıyor

Çetinkaya ayrıca, Dazkırı'daki ziyaretlerin teşkilatlanma çalışmaları açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Dazkırı'nın milliyetçi kadrolarıyla bir araya gelmek bizler için çok değerliydi. Bu tür çalışmalar, gençlerimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmalarını sağlamak adına büyük bir önem arz ediyor." dedi.

Whatsapp Image 2024 12 16 At 14.50.02 4Whatsapp Image 2024 12 16 At 14.50.02 3

Muhabir: Aslı Çiçek