Sultandağı ilçesindeki ziyaretlerini değerlendiren Milletvekili Özkaya şunları söyledi: 

2 YIL SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK

*CHP’nin sürekli yönettiği ama hiçbir hizmet yapmadığı, bütün gayrimenkullerini sattığı, bütün belediye taşınmazlarına haciz konulan, artık sokağa çıkamaz hale gelip, esnafa, işçiye, çalışana 5 kuruş bile maaş veremeyen bir belediye vardı. İçme suyu bulunmayan birçok mahallesine su verilemeyen bir belediyeden yatırımların hepsinin önemli bir kısmının 2 yılda söz verilenin yapıldığı bir belediye konumuna geldik.

200-300 KADINA İŞ İMKANI

*İçme suyu ile ilgili depoların bittiği muhteşem bir parkın kazandırıldığı, en az 200 300 kadınımızın çalışacağı eski spor salonu tesisisin bir tekstil fabrikasına dönüşümün başladığı bir Sultandağı’ndayız.  Yine kapalı pazaryeri ve üstü güneş enerjisi ile alakalı sözleşmenin yapılarak yer tesliminin yapıldığı, KYK tarafından yurt için yapılmış 300 kişilik yurdunun gençlik merkezine dönüştüğü eski belediye binasının dükkânlarının muhteşem bir genç ofis olarak kültür merkezi olarak kütüphane olarak kullanılmak üzere hazır hale getirildiği yerleri mahallinde gördük. Okullar, spor salonu kapalı halı saha tesisleri bunları gördük büyük bir şekilde gururlandık.

KENT MEYDANI KAZANDIRACAĞIZ

* Şimdi de İpekyolu ve Kral Yolu’nun kesiştiği Kervansaray’da, Tarihi Camii ve Hamam önündeyiz. İnşallah olarak Kent Meydanı olarak ilçemize kazandıracağımız hep birlikte bunu da başaracağız, bunu da yapacağız. Sultandağı Sultandağı olalı, tarihteki en büyük hak ettiği yatırımları bu döneminde aldı. Belediye Başkanımız Mehmet Aldırmaz, İlçe Başkanımız Mustafa Genç ve İl Genel Meclis Üyemiz Doğan Bey’in ekip olarak çalışması  çok önemli. Biz de İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekilleri olarak hep beraber destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. İnşallah Sultandağı’nda daha güzel günleri hep birlikte göreceğiz” dedi.

VAATLER YERİNE GELİYOR

Özkaya’nın ardından konuşan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise, “Belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatımız seçim vaatlerini takip ediyorlar ve bir bir yerine getiriyorlar. Milletvekillerimiz de aynı şekilde kendilerine iletilen projeleri Ankara’da çok hızlı bir şekilde takip ediyorlar. Dolayısıyla ben buradan her birine çok teşekkür ediyorum. Biz AK Parti’nin neferleri olarak seçim vaatlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her zaman ilçelerimizin arkasındayız” dedi.