İYİ MÜCADELE GALİBİYET GETİRİR
Sezon başından itibaren birbirinden güçlü rakiplere karşı kısıtlı kadrosuna rağmen çok iyi bir performans göstererek tüm Türkiye’nin konuştuğu bir takım haline gelen Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, inançlı çıktığı tüm karşılaşmalarda rakiplerine kök söktürdü.
Yarın Saat: 13.00’de Bursa Tofaş stadında Frutti Extra Bursaspor karşısına da aynı inançla çıkması beklenen temsilcimizin sahadan galibiyetle ayrılarak üst sıralara doğru başladığı çıkışını emin adımlarla devam etmek istiyor.
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Son iki haftada alınan seri galibiyetlerin verdiği moralle çalışmalarını sürdüren temsilcimizde Koç Can Sevim, kritik randevu öncesi oyuncularını uyardı. Bursa temsilcisinin çok ateşli bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu ve iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Koç, Frutti Etxra Bursaspor’a karşı oyuncularının çok dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Hafta başından itibaren bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, dün yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
RAKİBİZE 11.250 TL. CEZA
Yarın deplasmanda karşılaşacağımız rakibimiz Frutti Extra Bursaspor’a para cezası verildi.
Bursaspor Basketbol Sportif Hizmetler A.Ş.’nin, 21.12.2019 tarihinde İstanbul’da oynanan Galatasaray Doğa Sigorta-Frutti Extra Bursaspor ING Basketbol Süper Ligi müsabakasında seyircilerinin neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle; eylemin 2019–2020 sezonu içerisinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı Basketbol Disiplin Talimatı’nın 39/1. ve 39/2. maddeleri gereğince 15.000,00-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Kulüp görevlilerinin, müsabaka görevlileri raporlarında tespit edilen yardımları ve ihlalin önlenmesi adına ortaya konulan olumlu gayretleri Basketbol Disiplin Talimatı’nın 12. maddesinde düzenlenen takdiri indirim sebebi sayılmak sureti ile verilen ceza ¼ oranında indirilerek neticeten 11.250,00-TL para cezası ile cezalandırıldı.