İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, ligin 9. haftasında evinde lider Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek. Maçta kazanmak isteyen Afyon Belediye, hazırlıklarına devam ediyor. Pazar günü Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak olan maçta Başhakem olarak Aytuğ Ekti, yardımcı hakemler olarak da Özlem Yalman ve Musa Kazım Çetin görev alacak.
MAÇTA HROVAT YOK
Maçın hazırlıkları sürerken yapılan antrenmanda dizinden sakatlanan Gregor Hrovat, Pınar Karşıyaka maçında forma giyemeyecek.
SOSYAL MEDYADAN İHTAR CEZASI GELDİ
Afyon Belediye’nin ve ligde mücadele eden takımların maçlardan sonra 1 saat içinde antrenör ve bir oyuncunun maç hakkında yaptığı değerlendirmeyi sosyal medya üzerinden yayınlaması için 1 saati var. Bu bir saati geçiren takımlara ilk seferde ihtar, ikinci seferde 3 bin 500 lira para cezası ve devamında da katlaya katlaya ceza seviyesi artıyor. Tofaş maçından sonra 1 saatlik süreyi aşan ve gecikme yaşayan Afyon Belediye’ye de ilk defa kural ihlali yaptığı için Federasyon tarafından “İhtar Cezası” verildi.