Spor kenti Afyonkarahisar’da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek şampiyonaya katılan Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ayşenur Çankaya ve takımını kabul etti. Türkiye İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası, Afyonkarahisar'da sürerken bu mücadelede yer alan 8 takımdan biri olan Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün ziyaretine Kulüp Başkan Yardımcısı Marmaris İşitme Engelliler Başkanı Şebnem Şen’de katıldı. Başkan Zeybek ve sporcular Afyonkarahisar’ın spor potansiyeli üzerine sohbette bulunurken fikir alışverişi de yapıldı. Ziyarette Başkan Yardımcıları Murat Öner, Barış Dal ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı hazır bulundu.

“AFYON SPOR KENTİ OLARAK ANILIYOR”

Afyonkarahisar’ın 7 uygarlığa ev sahipliği yaptığı belirten Zeybek, şehrimiz hakkında bilgiler paylaşarak Afyonkarahisar’ın spor kenti olarak anıldığına dikkat çekti. Açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek; “Spor kompleksimizde 14 antrenman saha 2 adette Avrupa standartlarında sahamız mevcut. Yıllık 100 takım kamp için şehrimize geliyor. Spor kompleksimizin içerisine modern spor lisesi inşa ediyoruz. Bu alanda yeni bir projemiz var olimpiyat hazırlık merkezi yapacağız. Tüm spor branşlarının içinde olduğu bir merkez olacak. Spora ve sporcuya her zaman destek veriyor, sahip çıkıyoruz. Nezaket ziyaretiniz için de sizlere teşekkür ediyorum. Spor hayatlarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kulüp Başkan Yardımcısı Marmaris İşitme Engelliler Başkanı Şebnem Şen’de Belediyemizin 4 gün boyunca her türlü yardımda ve destekte bulunduğu belirterek Başkan Zeybek’e teşekkür etti. Ziyaret, çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.