Maç öncesi Elazığ’da deprem de vefat eden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Dinar Belediye Sporumuzun Depremzedelere destek vermek amaçlı hazırlamış olduğu pankart seyircilerimiz tarafından büyük alkış aldı.

Pankart açılmasının ardından Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, iki takımın spor kulüp başkanları, yönetimi ve takım oyuncularıyla toplu fotoğraf çektirilmesinin akabinde maç başladı.

Maçı izlemeye Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Dinar Belediye Spor Kulübü Başkanı Fahri Gündüz, yönetimi ve sporsever halk geldi.

Maç, Dinar'ın 3-0'lık galibiyeti ile son buldu. 

DESTEĞİMİZ TAM

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı maç sonrası şu sözleri söyledi. “Elazığ depremine yeşil sahada da Dinar Belediye Sporumuz ile destek verdiğimizi bir kez daha gösterdik. Ayrıca Belediye olarak bugün itibariyle yardım kampanyasını da başlattık. Vatandaşlarımız belediyemiz kapalı spor salonuna yardımlarını bırakabilirler. Gönül verip Dinar Sporumuza destek vermeye gelen tüm sporsever halkımıza, Kulüp yönetimimize ve sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.