TEKNİK DİREKTÖR ÜNSAL YAŞAR’IN YARDIMCILIĞINI İSMAİL AKSU YAPACAK
Bolvadin Belediyespor Ahmet Gözükara ile karşılıklı görüşülerek yaşanan ayrılık sonucu boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna daha önce Galatasaray Akademi liglerinde hemen her yaşta görev yapmış olan Ünsal Yaşar getirildi. Karagümrükspor, Ümraniyespor ve Galatasaray'da Gençlik Gelişim Teknik sorumlusu ve İstanbul Çamlıcaspor’da amatör lig teknik sorumlusu olarak görev yapan Ünsal Yaşar, bu haftadan itibaren Bolvadin Belediyespor’un hocası olarak sahaya çıkacak. Ünsal Yaşar’ın yardımcılığını da yine Galatasaray’da beraber çalıştığı sosyal gelişim uzmanı antrenör İsmail Aksu yapacak.  

 

GS ALTYAPISINDAN OZAN KABAK, YUNUS AKGÜN GİBİ BİRÇOK FUTBOLCUYU TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRDI

Konuya ilişkin Bolvadin Belediye Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada 'Karagümrükspor’da da Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu, Galatasaray da U-12 takım antrenörü U-13 U-14 U-15 U-16 U-17 Takımlarında Teknik Sorumlu ve Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev yapmış, Galatasaray Altyapısından Ozan Kabak, Yunus Akgün gibi birçok futbolcuyu Türk Futboluna kazandırmış olan Sayın Ünsal Yaşar hocamızla Bolvadin Belediyespor tüm takımlar Teknik Sorumlusu olarak anlaşma sağlanmıştır. Kendisine Bolvadin Belediyespor ailesi olarak hoş geldin diyor, 2019-2020 sezonunda ligi en iyi yerde bitirmek ve önümüzdeki yıllarda şampiyonluk heyecanı yaşayarak ilçemizden birçok gencimizi Türk futboluna kazandıracağı ümidiyle yeni hocamıza başarılar diliyoruz.' cümlelerine yer verildi.

 

Ünsal Yaşar, 8 Aralık Pazar günü Bolvadin Şehir Stadında oynanacak olan Bolvadin Belediyespor - Aydın Yıldızspor karşılaşmasında Bolvadin ekibinin teknik sorumlusu olarak kulübedeki yerini alacak.