BÜYÜK TAKDİR TOPLUYORLAR

Uzun süre önce kurulu bulunan ve oturmuş kadroları ile mücadele eden İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Barosu gibi takımlara karşı mücadele eden Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımı, her ne kadar eğlence ve spor amaçlı turnuvalara katılsa da gerçek bir rekabet içerisinde mücadelelerine devam ediyor. Mücadelelerinde yeni kurulan bir takım olmasına rağmen büyük takdir topluyor.

SETLERDE ETKİLİ OLDULAR

Bursa’da düzenlenen Barolararası Kış Oyunları turnuvasına katılan Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımı ilk karşılaşmasını Sakarya Barosu ile oynadı. İlk seti 27-17, İkinci seti 25-20, üçüncü seti ise 26-24 kaybeden Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımı, ikinci maçını İstanbul Barosu ile yaptı. Bu karşılaşmada da Afyon ekibi, ilk seti 25-17, ikinci seti 25-20, üçüncü seti ise 25-21 sonuçlandı.

BÜYÜK MORAL BULDULAR

Turnuvanın son karşılaşmasını Kocaeli Barosu ile yapan Afyon ekibi, bu karşılaşmanın da ilk setini 25-20, ikinci setini 25-23, üçüncü setini ise 25-19 sonuçlandı. Yeni kurulan bir takım olmasına rağmen büyük moral bulan Kadın Voleybol Takımı, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan turnuvalarda başarılı olmak için antrenmanlarına daha hırslı bir şekilde yapmaya devam ediyorlar.

SPONSOR OLDULAR

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Kadın Voleybol Takımına büyük destek verirken, takımın ana sponsorluğunu ODAK Gazetesi, Afyon Sağlık Kabini ve Mavvio  Sportswear  üstlendi. Ayrıca Kadın Voleybol Takımı 16-19 Mart tarihleri arasında Antalya Barosu tarafından düzenlenecek olan turnuvaya da katılacak.

BÜYÜK MÜCADELE İÇERİSİNE GİRDİK

Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımının Takım Kaptanı Av. Esra Yılmaz Kocabaş, yeni kurulan bir takım olduklarını söyleyerek, kısa sürede hazırlanarak, turnuvalara katıldıklarını ifade etti. Katıldıkları turnuvalarda kendilerinden daha iyi takılar olmasına rağmen büyük bir mücadele içerisine girdiklerini belirten Kocabaş, “Kısa zaman içerisinde hazırlıklarımızı tamamlayarak, turnuvalarda ve maçlarda adımızı sıkça duyuracağız” dedi.

TAKIM AVUKAT VE HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ

Takım Kaptanı Kocabaş ayrıca, Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımının avukat ve hukuk fakültesi öğrencilerinden oluştuğuna dikkat çekti. Takım kadrosu hakkında bilgiler veren Kocabaş, “Takımımız Dilara, Derya, Gamze, Sümeyye, Sıla, Şevval, Döndü, Ayşenur, Yasemin, Şerife’den oluşmaktadır” ifadelerini kullandı.

ZAFERİN ŞEHRİNDE BU ORGANİZASYON NEDEN OLMASIN?

Voleybol severler ise, “Bu yıl 30 Ağustos’ta Afyonkarahisar’ın Kurtuluşunun 100. Yılını kutlayacağımız, Zafer Yılını Afyonkarahisar Barosu ev sahipliğinde ilimizde bu ve diğer turnuvaları Afyonkarahisar’da görmek istiyoruz. Bu konuda Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’in gerekli görüşmeleri yapıp müjdeli haber vermesini istiyoruz” dedi.