ING Basketbol Süper Liginde ilimizi başarıyla temsil eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, Pazar günü zor bir karşılaşmaya daha çıkacak. Ligin en skorer oyuncuları Andrew Andrrews ile Kenneth Hayes’i kadrosunda bulunduran Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile karşılaşacak olan temsilcimiz, geçtiğimiz hafta Teksüt Bandırmaspor karşısında elde ettiği galibiyet zaferini bu karşılaşmada da sürdürmek istiyor.
KEÇİLER ZAFERE KENETLENDİ
Geçtiğimiz hafta Teksüt Bandırmaspor karşısında müthiş bir mücadele ortaya koyarak son dakikada sahadan galibiyetle ayrılan temsilcimiz, hafta başından itibaren Pazar günü oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız sürdürdü. Dün de bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde teknik heyet ve oyuncular, galibiyet için kenetlendi.
RAKİP ÇOK İYİ OYUNCULARA SAHİP
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Galatasaray Doğa Sigorta’ya 87-77 mağlup olan rakibimiz Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol takımı çok iyi yabancı oyunculara sahip. Özellikle sayı krallığı sıralamasında zirvede yer alan Andrew Andrrews geride kalan 12 haftalık dilimde 21.4 sayı ortalamasıyla oynuyor. Diğer bir başarılı oyuncusu Kenneth Hayes ise 19.3 sayı ortalamasıyla dikkat çekiyor. Rakibimizin diğer yabancı oyuncusu Robert Upshaw’da savunmada güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.
Arel Üniversitesi Büyükçekmece basketbol takımı, 12. haftası geride kalan ligde 3 galibiyet, 9 mağlubiyetle 14. Sırada yer almasına rağmen dikkat edilmesi gereken güçlü rakip.
Her iki ekip açısından büyük önem taşıyan karşılaşma Pazar günü Saat: 15.15’de başlayacak ve TİVİBU Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Kaynak: Afyon Türkeli