Henüz 3 ay önce kurulan ve tamamı avukatlardan oluşan Afyon Barosu Basketbol Takımı, Antalya’da düzenlenen 14. Atatürk Kupası Avukat Spor Oyunları’na katıldı. Turnuva boyunca her gün maç yapan toplamda 11 maçın 7’sini kazanan Afyon ekibi, turnuvayı dördüncü sırada tamamladı. 

KADRODA KİMLER VAR?

Takım kadrosunda Av. Osman Toydemir, Av. Hakan Ayçiçek, Av. Emre Çağlayan, Av. Selahattin Türk, Av. Onur Doğan, Av. Yasin Karakaya, Av. İbrahim Köken, Av. Mehmet Taşkın, Av. Alper Ayçiçek, Av. Hamdi Can Telek, Av. Alperen Aşkın ve Av. Erdinç Ayhopa yer alırken, takım antrenörlüğünü ise Serdar Ünsür yaptı. 

MÜCADELEYİ BIRAKMADILAR

Baro Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Abdurrahman Kalaycı’nın da eşlik ettiği Baro Basketbol Takımı; yıllardır turnuvalara katılan, kondisyonu ve tecrübesi yüksek Büyükşehir Barolarına karşı mücadeleyi bir an olsun bırakmadı. İlk kez turnuvaya katılan Afyonkarahisar Baro Basketbol Takımı oynadığı oyun ve rakiplerine takdim ettiği hediyeler ile de diğer tüm baroların takdirini kazandı.

AMAÇ BİRLİĞİNİ YAKALADIK

Bir sonraki turnuvaya daha organize bir şekilde daha sıkı çalışarak katılacaklarını beyan eden Av. Onur Doğan ‘’Biz bir takımız, ben ise sadece bu takımın bir parçasıyım. İyi bir takım sadece iyi oyuncularla değil, onları birbirine bağlayan görünmez bağlarla oluşur. Bir takımda bu kimyayı yakalamak için oyuncuları heyecanlandıran bir amaç birliğine ihtiyaç vardır. Biz bu amaç birliğini yakalamış, uyumla hareket eden bir takımız. Takımda kimse ilk 5 çıkmadığı için şikayetçi değil; ama herkes ilk 5 çıkabilmek için artık daha hırslı. Bir sonraki turnuvada hedefimiz ilk 3 takım yer alabilmek.’’ dedi.