TFF 2. Ligde sezona iyi başlayan ancak 10. haftadan sonra büyük bir düşüş yaşayarak ligin ilk yarısını düşme potasının biraz üstünde tamamlayan Afjet Afyonspor, ligin ikinci yarısında yenilenen kadrosuyla ses getirmek istiyor. Bu doğrultuda Teknik Direktör Ferruh Özgün yönetiminde günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdüren Afjet Afyonspor’da futbolcuların istek ve arzuları da teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
4 TAKVİYE YAPILDI, YENİLER BEKLENİYOR
Devre arası kamp çalışmasının ilk etabını Antalya Lara’da yapan Afjet Afyonspor, burada yaptığı 2 hazırlık maçından 1 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı. İki karşılaşmada gösterdiği performansla ligin ikinci yarısı için ışık veren temsilcimizde Antalya kampına yeni transferlerden kaleci Anıl ile sağ bek Semih Ceylan’ı katılmıştı. Önceki gün de Afjet Afyonspor, Manisa FK’dan Çağrı Giritlioğlu ile Galatasaray altyapısından Ferhan Evren’i kiralık olarak kadrosuna dahil ederek gücüne güç kattı.
Temsilcimiz bugüne kadar kadrosuna 4 futbolcu takviyesi yaparken, bugün-yarın takıma birkaç futbolcunun daha katılması bekleniyor.