14 Şubat Pazar günü iç sahada Çorum Futbol Kulübü ile oynayacağımız karşılaşma öncesi açıklama yapan Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş, özellikle son haftalarda takımımızda çok güzel bir hava oluştuğunu belirterek, bu güzel havayı devam ettirmek için Çorum maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Farketmiyor, yeterki istediğimizi sahaya yansıtalım

Taktik idmanlarda futbolcularımızın istenilenleri sahaya yansıttığını ve bu durumun kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini dile getiren Güneş, "İstediğimiz oyunu sahaya yansıttığımızda rakibimizin güçlü ya da zayıf olması, içerde ya da dışarda oynamamız farketmiyor. Geçen hafta lider Manisa FK karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyarak sahadan bir puanla ayrılmayı başardık. Bundan sonraki süreçte maç maç düşünerek ve güzel bir futbol ortaya koyarak hedefimize ulaşmak istiyoruz." diye konuştu.

"Tek amacımız; kazanmak"

Güneş, zorlu maça ilişkin, "Bizim için artık takımın ismi hiç önemli değil. Tek amacımız var, kazanmak. Rakibin kim olduğu, iç saha, dış saha, hiç önemli değil. Çorum maçında da kendi oyunumuzu oynayacağız. Rakibimize değer veriyoruz ve önemsiyoruz. Çorum’a karşı nasıl gelip geliriz? Bütün hazırlıklarımız bu yönde yaptık. Çok güzel bir maç olacak. Şunu söyleyebilirim, sahada ellerinden gelen her şeyi yapan, sonuna kadar mücadele eden, maçı bırakmayan ve kazanmak için başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar her şeyini veren bir takım olacak ve zafer bizim olacak’’ dedi.