Geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettiği TFF 1. Lige tutunamayarak veda eden ve bu sezon ilimizi TFF 2. Ligde temsil eden Afjet Afyonspor’da işler ligin ilk yarısında da pek yolunda gitmedi. Lige iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz haftalar ilerledikçe bu performansından uzaklaştı ve ligin ilk devresini 22 puanla 11. sırada tehlikeli bölgeye yakın bir yerde tamamladı.
KADRO DERİNLİĞİMİZİ ARTIRMALIYIZ
Antalya’da toplanan ve üç gündür burada çalışmalarını sürdüren Afjet Afyonspor’un kamp çalışmalarıyla ilgili görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Ferruh Özgün şunları söyledi: “Kamp çalışmalarımız iyi gidiyor. Otelimiz ve sahamız iyi. Günde çift antrenman yapıyoruz. Altyapıdan da 4 arkadaşımızı burada deniyoruz” dedi.
TAKVİYE ŞART
5 oyuncuyla yollarını ayırdıklarını ifade eden Özgün; “Kampa 20 oyuncuyla start verdik. Birçok bölgeye oyuncu takviye etmemiz şart, yoksa işimiz ligin ikinci yarısında zor. Özellikle bazı mevkilerde hiç oyuncumuz yok. Sağ bek ve forvet hattına mutlaka takviye yapmamız gerekiyor” dedi.
2-3 OYUNCU KAMPA KATILABİLİR
Bugüne kadar Manisa FK’dan kaleci Anıl’la prensipte anlaştıklarını söyleyen Özgün; “Kalede büyük eksikliğimiz vardı. Anıl tecrübeli bir kaleci bize de faydalı olacağına inanıyorum. Birçok futbolcuyla görüşüyoruz. Belki bugün-yarın kampımıza 2-3 oyuncu dahil olabilir. Net olmadığı için isimlerini söylemeyeyim” dedi.
İLK HAZIRLIK MAÇI BUGÜN
Ay sonuna kadar Antalya Lara’da devre arası kamp çalışmalarını sürdürecek olan Afjet Afyonspor ilk hazırlık maçını bugün Kırşehirspor ile yapacak. Saat: 15.30’da oynanacak olan hazırlık karşılaşmasında Teknik Direktör Ferruh Özgün’ün tüm oyunculara şans vermesi bekleniyor. 

Kaynak: Afyon Türkeli