Uşak Spor’a mağlup olan Afjet Afyonspor, tüm şehirde hayal kırıklığı yarattı. Afyonspor’un en büyük taraftar grubu AFYOK mağlubiyet sonrasında zehir zemberek bir açıklama yayınladı. İşte o açıklamadan notlar: 

BİTKİNLİK VE RUHSUZLUK İZLEDİK

Beyler biz bu takımın fark yediğine çok şahit olduk. Lakin ter döken topçuyu her zaman bağrımıza bastık. Bugün ise sahada gördüğümüz tek şey azim, istek heves yerine yılgınlık, bitkinlik ve ruhsuzluktır. Puan, galibiyet şampiyonluk yada kupa sadece iyi gün seyircisinin işidir. Ruh istiyoruz biz. 

90 DAKİKANIZ KALMAZ

Nasıl ki bugüne kadar skor tabelasına bakmadan her maç sonunda takımı tribüne çağırarak sahip çıktıysak, bugün de saha içinde lakayt ve gevşekçe hareket eden herkesi ziyaret etmesini biliriz. Ancak o zaman şehri terk etmek için 90 dakikanız bile olmaz. 

HERKES İHANET İÇİNDE

Basiretsiz karar ve tercihleriyle istisnasız herkes ihanetin sahibidir. Çünkü ortada ki tablo emanete ihanet etmekten başka birş ey değildir. Armanın gerçek sahibi olarak bildiriyoruz ki bu salgın döneminde meydanı boş bıraktığımızı düşünen her kim varsa şansını denemekte özgürdür. Bu alemde kimseye AF YOK.