İşte Zeybek’in açıklamaları: 

LİSTEDE YER BULAMADI, PARTİNİN KARŞISINA YER ALDI

Bugünlerde görüyoruz ki daha önce partimizde çeşitli görevler yapmış kerameti kendinden menkul bir zat, 24 Haziran genel seçimlerinde kendine Milletvekilliği listesinde yer bulamayınca, ilk fırsatta Liderimizin ve Partimizin karşısında yer almış ve bugün başka bir siyasi partinin kurucu üyesi olarak gerçek yüzünü göstermiştir. 

KOLTUK VARKEN PARTİ İYİYDİ

Buradan insanın aklına şu geliyor; koltuk sahibi olunca bu parti iyiydi, koltuk elden gidince mi sizin için kötü oldu? Ayrıca istifa edip, malum partiye geçmeden önce neden hala son dakikaya kadar kongrelere ve parti programlarına katıldınız?

BOŞ ELEŞTİRİLERDE BULUNDU

AK Parti kişiler üzerinden büyüyen değil, millet ile var olan milletin partisidir. İkbal ve makam peşinde olduğu bilinen bu kişi sosyal medyada son katılmış olduğu canlı yayında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti’ye haksız ve kendi söylediği kendinin bile idrak edemeyeceği ve açıklayamayacağı boş eleştirilerle haksız beyanlarda bulunmuştur. 

PARTİ İÇİNDE FİTNE VE FESAT LOBİLERİ

AK Parti’nin içindeyken de en büyük özelliği fitne fesat lobileri olmuştur. Rızkı veren Allah’tır, lakin yüce Rabbimiz bu konularda kulu kula vesile kılar. Liderimizin ve partimizin sayesinde milletvekili olarak görev yaptıktan sonra görevi son bulunca bu görevinden emekli olarak ayrılmış, süper emekli olmuştur. Bu parti sayesinde hayal bile edemeyeceği makamlara erişmiştir. Lakin bu makamları ne yazık ki; millete hizmet için değil, kendi şahsi menfaatleri için kullanmıştır. 

SAMİMİYETSİZ VE RİYAKAR

Bu konu ile ilgili fikrini ve düşüncesini ifade eden ne kadar hemşehrimiz varsa hepsi de bu kişinin partiden ayrılışının AK Parti için bir kayıp değil, aksine kazanım olduğunu ifade etmişlerdir. Şunu belirtmek isterim ki gerek İl Başkanlığı yaptığım dönemde gerekse, siyasi hayatımızın birçok noktasında bu tür samimiyetsiz ve riyakâr insanlara karşı gücümün yettiğince mücadele ettim, etmeye de devam ediyorum. Bundan sonrada aynı kararlıkla bu duruşumuzdan taviz vermeyeceğim.