"Manevi iklimiyle yüreklerimizi kuşatan birlik ve beraberliğimizi pekiştiren mübarek Ramazan ayının feyz ve bereketiyle Afyonkarahisar'ımız için sokak sokak gezmeye vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam ediyoruz. Bizler bu vatana, bu millete gönül vermiş AK davanın birer neferi olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yalnızca hizmet etmek, milletimizle birlik içerisinde ülkemizi heran daha iyiye taşımak için var olmaya çabalamaya devam ediyoruz. Bizim bir davamız, sevdamız var. Bizim bir mücadelemiz var. Bu şehre bu ülkeye hizmet etmek için hergün ne katabiliriz diye düşünüyor gayret ediyoruz. Her hafta başka bir mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geliyor onlara kulak veriyoruz. Birileri gibi yalnızca konuşmuş olmak gündemde tutunmak gibi bir gayemiz yok. Bizler hizmet için anbean ne gerekiyorsa yapmak için varız. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile beraber ziyaret ettiğimiz Beyazıt Mahallemizde de hemşehrilerimizi dinledik. Yapılması gerekenleri not alıp anında gerekli irtibatları kurduk. Afyonkarahisar'ın her köşesinde her sokağında ne var biliyoruz.Yine şehrimize hizmet etmek üzere asfalt sezonunu da dualarla açtık. Hedefimiz sıcak asfaltsız hiçbir nokta bırakmamak.

Sporun başkenti Afyonkarahisar'ımızda başlayan Türkiye Motosiklet Şampiyonası açılış yarışlarına katıldık. Sporcularımızı ziyaret ettik. Şehrimizin misafirperverliğini ve güzelliğini onlardan duymak bizleri mutlu etti. Afyonkarahisar'da artık her iş rayına oturdu. Bu şehrin daha çok gelişmesi ve çok daha büyük projelerle adından söz ettirmesi artık kaçınılmaz bir gerçek. Allah'ın izniyle verdiğimiz sözler bir bir yerine geldi ve gelmeye devam ediyor.

AK Parti'nin temelinin atıldığı Afyonkarahisar'ımızın yeri her zaman ayrı. Kurulduğu ilk günden beri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK davamıza tam destek veren Afyonkarahisar'lı hemşehrilerimiz elbetteki gereken ilgi alakayı Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm dava arkadaşlarımız tarafından görmeye devam ediyor. Bu minvalde şehrimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımız Erkan Kandemir ve Hamza Dağ'ı gençlerimizle karşıladık. Gençlerimize olan inancımızı onlarla beraber başaracaklarımızı konuştuk.

Ramazan ayını yaşadığımız şu mübarek günleri en iyi şekilde değerlendirmek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına iftar ve sahur programlarında hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Çay ve Sinanpaşa ilçemizde iftar, İhsaniye ilçemizde sahur programlarında buluştuk. Hemşehrilerimizle bugünümüzü yarınlarımızı konuştuk. Mevcut sıkıntıları biliyoruz. Küresel kaynaklı bu sorunları Allah'ın izniyle bugüne kadar her zorluğu atlattığımız gibi atlatacağız. İlçelerimizde ziyaret ettiğimiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın taleplerini dinledik. Kahvehanelerde hemşehrilerimizin sıcak sohbetine dahil olduk. Bu manevi iklim içerisinde gönlü güzel hemşehrilerimiz ile bir arada olmak ayrıca güzel. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul ve makbul eylesin.