Kısa süre önce Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı görevine getirilen Gufran Çetinel, Afyonkarahisarlı basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yeni göreve başlayan il teşkilatının tanıtım temalı basın toplantısında yönetim organizasyonunu ve partinin hedefleri hakkında bilgi veren Başkan Çetinel “Ülkemiz, İslam coğrafyasının en önemli ve bayraktarlık vazifesi gören parçalarından bir tanesidir. Haliyle gerek içerde gerekse dışarıda milli şuurumuzu hedef alan her türlü fırtına, Yeniden Refah Partimizin neferlerinin kanat çırpışlarıyla bertaraf edilerek milletimizin uzun zamandır hasretle beklediği Milli Görüş düzeninin hakim kılınmasını ülkemizin selameti açısından büyük önem arz etmektedir” dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ AFYONKARAHİSAR İL YÖNETİMİ

Merkez İlçe Başkanlığında daha önce partinin gençlik kollarında görev alan Fehmi Güray Çakır, STK Temsilcisi olarak Salih Sayır, Teşkilat Başkanlığı görevine Selahattin Uçar, Mali İşler Başkanlığı görevine Menderes Şahin ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı için ise Ali Küçükkartal’ın görevlendirildiği öğrenildi.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel’in açıklamaları şu şekilde;

“Kısa bir zaman öncesinde genel merkezimizin tensipleriyle il yönetimimizde bir değişikliğe gidilerek göreve getirildik.

Detaylara geçmeden önce bu tanıtım toplantımızın temasına uygun olarak Gufran Çetinel kimdir kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.

1978 Afyonkarahisar doğumluyum. Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği mezunuyum. 2021 yılından bu yana Afyonkarahisarımızın simgelerinden bir tanesi olan mermer sektörü üzerine çalışıyorum.

Partimizin il yönetiminde yer alan dava arkadaşlarımızı tanıtmak gerekirse

Merkez İlçe Başkanımız Fehmi Güray Çakır

STK temsilcisi Salih Sayır

Teşkilat Başkanımız Selahattin Uçar

Mali İşler Başkanımız Menderes Şahin

Siyasi İşler Başkanımız Ali Küçükkartal

Milli görüşün mayasından gelen Yeniden Refah Partimizin Afyonkarahisar’da ki siyasi çalışmalarını sürdürme noktasında dava bilinci ile hep birlikte var gücümüzle çalışacağız.

Merhum liderimiz Necmettin Erbakan’ın da hayattayken söylediği gibi ‘Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır’

Ülkemiz, İslam coğrafyasının en önemli ve bayraktarlık vazifesi gören parçalarından bir tanesidir. Haliyle gerek içerde gerekse dışarıda milli şuurumuzu hedef alan her türlü fırtına, Yeniden Refah Partimizin neferlerinin kanat çırpışlarıyla bertaraf edilerek milletimizin uzun zamandır hasretle beklediği Milli Görüş düzeninin hakim kılınmasını ülkemizin selameti açısından büyük önem arz etmektedir.

Yeniden Refah Partisinin Afyonkarahisar’da ki yeni yönetiminin bu ilk toplantısında sizlere çalışma arkadaşlarımı tanıtmak ve hedeflerimizden kısa bir özet sunmak istedik."