Yeniden Refah Partisi, Güney Beldesi’nde seçim çalışmaları yaptı. O çalışmalara Belediye Başkan adayı Ayten Karakaya’nın yanısıra partinin Genel Başkan yardımcısı Cemil Çolak ile Genel Başkan Sanat Danışmanı Davut Güloğlu katıldı. 

VATANDA AŞIK BİRİYİM

İlk olarak burada Davut Güloğlu konuşarak, şunları söyledi: “Vatanına aşık bir adamım. Bununda cezasını almış bir adamım. Vatanı savunmuş biri olarak cezalar aldım. Son nefesime kadar ne bu davadan asla kaçmam. Mücadeleye devam edeceğim.” 

İSRAİL, KUDÜS’E O BOMBAYI ATAMAZDI

Daha sonra ise partinin Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak konuşarak, “Sizi tarih yazacak. Sizin ve bizim göremediğimiz melekler bunu görüyor. Bu belde de başta olmak üzere gelecek olan ilk seçimde sandıkları patlatacağız. Biz buraya geldik. Bu bacım bu yörenin evladı. Bu şehrin evladı. Küçük beldelerde oy vermedin diyenlere hizmet götürülmez. Ama benim Ayten Bacım öyle olmayacak. Oy verenede vermeyenede hizmet götürecek. Biz bu zihniyetle mecliste olamayız. Biz insanımız açken tok yatamayız. Bunu söylemek istiyorum. Her ne olursa 900 milyar dolar cari açık olan bir ülkede ne iyi gidiyor. Eğer benim genel başkanım cumhurbaşkanım olsaydı Allah’a yeminle söylüyorum, vallahide billahide tillahi de o İsrail o Küdüs’e o bomayı atamazdı.” Dedi

GÜNEY’İN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ

Belediye Başkan adayı Ayten Karakaya ise, şunları söyledi: “Burayı cennet etmeye geldik. Buradaki sıkıntıları gidermeye geldik. Adaletli çalışmaya eksikleri gidermeye geldik. Desteklerinizi bekliyoruz”