AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya dün sosyal medya hesabından, Kadir Mısıroğlu'nu ölüm yıl dönümü nedeniyle andı.

Konuya ilişkin CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, "Keşke Yunan galip gelseydi' diyen bir Atatürk düşmanının ferasetine inananların güzel ülkemizi ne hale getirdiği ortadadır" diyerek yanıt verdi.

Gelişen olaylar karşısında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'da, Ali Özkaya'ya destek vererek, "Partisi içerisinde yaşanan taciz, şiddet ve tecavüzleri görmeyenler, Yunana düşmanmış gibi görünüp, Türkiye'nin doğu Akdenizde (Mavi Vatan) ne işi var diye meclise önerge vererek Yunan basınında ayakta alkışlananlar, Ramazan ayında dansöz oynatmaktan çekinmeyenler, PKKlı teröristleri anan, meşrulaştırmak için de kırmızı fularlı teröristte olduğu gibi her fırsatı yoklayanlar, "Biz Osmanlı'yız. Osmanlı'ya karşı olan herkese karşıyız" diyen tarih kürsümüzün büyük hocası, merhum Kadir Mısıroğlu'nun anılmasından rahatsız olmuş. Hadi oradan!" dedi.

İşte Hüseyin Ceylan Uluçay'ın sosyal medya paylaşımları;

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Ali Özkaya'nın paylaşımına böyle yanıt vermişti;

Kurtuluş savaşının kazanılmasından büyük üzüntü duyan, “keşke Yunan galip gelseydi” diyen bir Atatürk düşmanının ferasetine inananların güzel ülkemizi ne hale getirdiği ortadadır. 
O nedenle bugün bu zatı anma gereği duyan kişinin, hocasının kim olduğunu söylemesine gerek bile yoktur.>>Afyon Postası'nın Haberi.