Toplantıda Genel Başkan Mustafa Sarıgül İl Başkanlarına seslendi. Genel Başkan Sarıgül: “Türkiye Değişim Partisi olarak kısa zamanda çok büyük başarılara imza attık. Siyasette bir marka olduk. Model olduk, örnek olduk. ”dedi.

TÜRKİYE İKİ İTTİFAKA MAHKÛM DEĞİLDİR

Genel Başkan Sarıgül: “Siyasetin dilini biz değiştirdik. Söylenmeyen sözleri biz söyledik. Konuşulmayan konuları, biz konuştuk. Haksızlıklara, biz dur dedik. İlk kez gölge bakanı biz açıkladık, iddiamızı ortaya koyduk. Duruşumuzla, vizyonumuzla milyonların sesi olduk, nefesi olduk, umudu olduk.Şimdi bize soruyorlar. İki tane ittifak var. Siz ne yapacaksınız? Biz de diyoruz ki: Türkiye iki ittifaka mahkûm değildir, mecbur da değildir. TBMM, seçim kararı aldığı gün, siyasette yeni bir dünya kurulur, Türkiye Değişim Partisi o dünyada yerini alır. Kimse yanlış hesap yapmasın. Kimse bizim için kaygılanmasın. Biz zaten şu anda bir ittifak içindeyiz. İşsizlerle, evsizlerle, çaresizlerle, kimsesizlerle, geçinemeyenlerle, ittifak içindeyiz. ”dedi.

“GÖREVLERİMİZİN BİLİNCİNDEYİZ”

Toplantıyı değerlendiren Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal da verimli bir toplantı yaptık il başkanları olarak görevlerimizin bilincindeyiz. TDP meclise taşımak için gece gündüz çalışıyoruz “dedi.