Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı 26 Ağustos’ta Şuhut İlçesi’nde başlayan ilçe kongrelerini 29 Ağustos’ta Çay ilçesi’nde bitirdi. 30 Ağustos günü ise Kocatepe Şehitliği’nde bir araya gelerek Zafer Haftasını kutladılar.  Daha sonra MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Mehmet Kocacan, yeni seçilen ilçe başkanlarıyla birlikte Büyükkalecik Kasabası’nda bulunan Devlet Bahçeli Park’ında bir toplantı gerçekleştirdiler.   Toplantı da yeni seçilen ilçe başkanları tek tek kendilerini tanıttılar. 

“Kongrelerimizi Zafer Haftası’nda tamamladık”

Toplantı da konuşan Milletvekili Taytak, yeni seçilen ilçe başkanlarına görevlerinde başarılar diledi. Taytak, “26 Ağustos’ta Şuhut İlçesi’nde başlayan ilçe kongrelerimiz 29 Ağustos’ta Çay İlçesi’nde sona erdi. İlçe kongrelerimizi Türk’ün zafer ayı olan Ağustos ayında yani Zafer Haftası içerisinde tamamladık.  Şimdiye kadar görev yapan ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen ilçe başkanlarımıza ve yeni yönetimlerine de görevlerinde başarılar diliyorum.  Görev yerlerinde bulunduğunuz yöre halkının talep ve isteklerini dinleyerek teşkilatımıza iletmenizi istiyorum.  Bende Ankara’da hem mecliste hemde bakanlık düzeyinde yaptığımız ziyaretlerde bu istek ve talepleri yetkili mercilere ileterek çözüm arayacağım” diye konuştu. 

 ‘İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak’ sloganıyla 17 ilçe de kongrelerin tamamlandığını söyleyen MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, yeni seçilen ilçe başkanlarına ve yönetimlerine görevlerinde başarılar diledi.