Demokrasi ve Atılım Partisi ( DEVA ) Afyonkarahisar Şuhut İlçesi 1. Olağan Kongresi, Şuhut Belediye Düğün ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Şuhut İlçesinde gerçekleştirilen kongreye Deva Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık  ve İlçe Başkanları  il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.    

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

İlçe Başkanı Turgut Fehmi TUNÇAY yaptığı konuşmada, DEVA Partisinin daha bir yıl kadar önce kurulmasına rağmen hızlı yükselişinin devam ettiğini ilçemiz de mahalle ve köylerde teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini olası seçimlere Şuhut ilçesinin hazır duruma gelmesi için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. 

AFYON’DA BU SES YANKILANACAK

İl Başkanı Kadir Daylık, burada şunları söyledi:  “DEVA Partisinin iktidar yürüyüşünde işte bu güzide kadrolarla, Vatan evlatları ve Mehmetçik  Kocatepe nasıl yürüdüyse, Anadolu ya uzanan bu zorlu engebeli  topraklardan nasıl yola çıktı ise Kocatepe den kopan çığlık nasıl Ankara da yankılandı ise, bugün Şuhut'tan kopan çığlık  Afyon da yankılanacak, Genel Başkanımız Ali Babacan Liderliğinde Ankara’dan kopan çığlık  Anadolu’nun verimli topraklarında dalga dalga yankılanmaya devam edecektir. Bizler şuhut ilçe yönetiminin güzide temsilcilerine güveniyoruz. Şuhut ilçe başkanımız Turgut Fehmi Tunçay başkanımızın yapacaklarına ve anlattıklarına inanıyor, İlçemiz için  iyi bir başkan olacağını ümit ediyoruz.”

SEÇİM SONRASI İLÇE YÖNETİMİ ŞÖYLE OLUŞTU

İLÇE BAŞKANI ; Turgut Fehmi TUNÇAY

ASİL ÜYELER; İsmail GÖÇEN , Mehmet ÇAPUTÇU , Basri ER , Cavit KARAKUYU , Abbas ALTINTAŞ , Kemal SÖNMEZ

YEDEK ÜYELER; Veli KIPIK , Erkan TAŞPINAR , Adil TİRYAKİ , Hamza YÜKSEL , Fatih KALAYCI

İL DELEGELERİ; Turgut Fehmi TUNÇAY , İsmail GÖÇEN , Mehmet ÇABUTÇU