AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Milletvekili İbrahim Yurdunuseven katıldı. 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, şunları söyledi: 

Bildiğiniz üzere 6 Haziran’da yapılacak olan Sinanpaşa İlçemizin Güney kasabasında belediye başkanlığı seçimi için aday adaylığı süreci başlamış ve bu konuda; yapılan anketler, milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile yapılan istişareler, Genel Merkez ile yapılan görüşmeler ve Cumhur İttifakının değerlendirmeleri neticesinde Erol Karabacak ismi üzerinde ortak bir karara varılmıştır. Bundan sonraki süreç ise Güney kasabamızda özlemle uzun yıllardır beklenen hizmeti en kısa sürede sunmayı hedefliyoruz. 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN BELEDİYECİLİĞİ’Nİ GÜNEY’E GETİRECEĞİZ

Güney kasabamızda Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini yaşatmak ve tek bir sorunun dahil adının anılmayacağı bir hizmet belediyeciliğini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yürüteceğimizi belirtmek istiyoruz. Güney kasabamızın tüm sorunlarına tamamıyla hakimiz ve çözüm için yol haritamızı önümüze alarak çalışmaya başladık.

ORTAK ADAY KARABACAK

Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yolculuğuna 1994 yılında İstanbul’dan başlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin, insanlara etkin bir şekilde hizmet etmek ve sorunları çözmek olduğunun bilinciyle yeni bir belediyecilik anlayışı ortaya koymuştu. Aynı bilinçle 19 yıldır yaptığımız hizmetler, şehirlerimizin yönetimine talip olan bütün yol ve dava arkadaşlarımız için bir mihenk taşı niteliğindedir. Bundan sonra gönül belediyeciliği yolculuğuna Güney kasabamızda Cumhur ittifakının ortak adayı olan Erol Karabacak ile devam edeceğimizi duyurur, ülkemize Afyonkarahisarımıza, Sinanpaşamıza, Güney ve Çalışlar halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerek hukuki süreçte gerek ise aday adaylık sürecinde gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Cumhur İttifakı milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyorum.

KARABACAK’TAN KISA BİR AÇIKLAMA

Güney Belediye Başkan adayımız Erol Karabacak’ta kısa bir konuşma yaparak, “Bizler elimizden gelen çaba ve gayreti göstererek Cumhur ittifakına  layık olmaya çalışacağımıza İnanıyorum o açıdan herkese teşekkür ediyorum”