AK Parti İl Başkanlığınca bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Başkanı Hüseyin Sezen ile birlikte, milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz katıldı. 

“Şovmenler bu şehre hangi yatırımı getirmiş?”

Toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Hüseyin Sezen yaptı. Sezen, “Sosyal medyada ya da mikrofon eline tutuşturulduğunda şov yapanlara inat biz milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla ve İl Genel Meclis Başkanımızla vatandaşlarımızın yanında olduk ve talep ettikleri hizmetleri ayaklarına götürdük. AK Parti milletvekilleri hizmet için vatandaşlarımızın yanındadır. En iyi hizmeti Afyonkarahisar’a getirmek için yasama döneminde gece gündüz demeden yeri geldi bir günde 21 saat mesai yaparak milletin emrinde gerekli yasal düzenlemeleri çıkardılar. Ancak bu şovmenler meclisi kilitleyip vatandaşın lehine olan yasal düzenlemeleri çıkarmamamız için nasıl meclisi kilitlediklerini açıklasınlar! Biz onlara soruyoruz; Vekiller nerede diye soranlar köy köy geziyor da kime ne faydası oluyor açıklasın? Bu şehre hangi yatırımı getirmiş açıklasın! Millet menfaatine olan her şeyin karşısında olan bu şovmenler gerek yasamada gerek yerel yönetimlerde halkın bütün taleplerinin önüne geçiyorlar” dedi. 

“ABD’nin seçimlerini Başkan Erdoğan şekillendiriyor”

Sezen açıklamasında, “Bugün ABD’de gündem Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dün Türkiye’yi ülke yerine koymayanlar, kendilerini ziyarete gelenlere nasıl davranıyordu hatırlayın. Bizimkiler el pençe divan durur, emredileni yapardı. Bugün durum tam tersi. ABD seçimleri bile Cumhurbaşkanımız üzerinden şekilleniyor. Son 20 senede ülkemizin geldiği nokta burasıdır” ifadelerine yer verdi. 

“Kalan kongreler 29 Ağustos’ta başlıyor”

“Kongre sürecimiz başladı” diyen Sezen şöyle dedi; 7 ilçemizde kongrelerimiz tamamladı 11 ilçemizde ise 29 ağustosta başlıyoruz. Eylül ayında ilçe kongremizi tamamlıyoruz. Genel merkezimizin takdirleri doğrultusunda da il kongremizi tamamlayacak ve büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. 

“Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür”

Sadece Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilimize gelen ödeneğin 24.5 milyon lira olduğunu kaydeden Sezen, “Bizim tüm ilçe ve beldelerimizde halı saha olacak, gençlerimiz sağlık bir şekilde vakit geçirecek. Spor salonları yapımlarına başlıyoruz. Ben buradan bizlere desteğini esirgemeyen ilçe ilçe gezen Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyorum” dedi.