Parti binasında düzenlenen toplantıya İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı  Mehmet İnkaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda İl Başkanı İnkaya, ülke ve yerel gündemi değerlendirdi.
Geçtiğimiz haftanın Türk Milleti için kara bir hafta olduğunu ifade eden Başkan İnkaya: “ Sayısını da tam bilmediğimiz Şehitlerimizi toprağa verirken, İlimiz Dinar İlçesinden Yüzbaşı Süleyman Şahin de toprağa düştü. Bu acıların arasında, gazilerimizin de yaralarını sarıyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun”dedi.
“Türk Ordusu göz bebeğimizdir”
İyi Parti olarak; Türk Ordusuna güvenlerinin tam olduğunun altını çizen İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya: “Türk Ordusu Türk Milleti tarafından sonsuza kadar yaşatılacak ve korunacaktır. Türk Ordusu göz bebeğimizdir, kahramanımızdır. Diplomasi varken savaş son çaredir. Devletin görevi, her gün şehit gelmesini de önlemektir ‘’Şehitler tepesi boş kalmıyor” diye övünmek değil! Doğru olan insanımızı yaşatmaya çalışmaktır. Ordumuzun harekâtı esnasında; savaşta yapılacak ne varsa yapmasını sağlamaktır. Ordumuz Suriye’de hava desteksiz bırakılmamalıdır. Uluslararası antlaşmalardan doğan haklarımız korunmalı, anlaşma dışı davranışlara müsaade edilmemelidir. Dış ilişkilerde kararlı, vakur, güvenilir, iş bitirici davranılmalıdır. Uzun süreli savunma ve savaş değil, taarruzla sonuca gidilmelidir. Suriye’den gelecek yeni mülteci akınına engel olunmalıdır. Fazla merhametli davranıyoruz derken acınacak hale düşmemeliyiz. Şehitlerimize yas tutarken acımıza saygı duyulmalıdır”dedi.