Başkan Çalışkan’ın ziyaretine Afyon Şube Başkanı Bekir Döner, Afyon Şubesi Başkan yardımcısı Nedim Öztürk ve yönetim kurulu üyesi Fehmi Demirkol eşlik etti.

“ALDIĞIMIZ MAAŞLAR BİZLERE YETMİYOR”

Ziyarette konuşan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Satılmış Çalışkan: “Değerli Başkanım öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bizler emekliler olarak zor dönemlerden geçiyoruz. Aldığımız maaşlar bizlere yetmiyor. İki bin 500 lira ile bu hayat şartlarında geçinmek mümkün değil. 2018 yılında verilmeye başlayan Bayram ikramiyelerinin alım gücü kalmamıştır. Emeklilerimiz Bayram ikramiyelerinin asgari ücrete endekslenmesini istiyor. Bin liranın bir hükmü kalmadı. İntibak yasası bir kesim için değil tüm emekliler için çıkarılmalı. Türkiye ekonomisinin bir an önce düzlüğe çıkarılması gerekmektedir. Yaklaşık On dört milyon emeklimiz var. Bu da  30 milyon oy demektir. Bizler kendimizi değil torunlarımızın geleceğini düşünerek oy kullanacağız.”  diye ifade etti.

“BARDAK TAŞMIŞTIR”

Ziyaretleri nedeniyle Başkan Çalışkan’a teşekkür eden Başkan Mısırlıoğlu: “Hepimiz aynı gemideyiz. Bu ülkede yirmi yıldır kuşatılan, elindeki hakları alınan bir millet var. Bardak taşmıştır. Emeklilerin sesini duymayan, muhalefeti algı operasyonları ile susturmaya çalışan bir iktidar artık yolun sonuna gelmiştir. Son günlerini huzur içerisinde geçirmesi gereken emeklilerimiz kuyruklarda ömrünü tüketiyor. İnşallah İYİ Parti iktidarında emeklimiz, işçimiz başta olmak üzere tüm kesimler nefes alacaktır. Sizlerin dertlerini sorunlarını her platformda dile getirmeye çalışıyoruz ve getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar şubesi başkanı Bekir Döner: “Değerli İl Başkanımız ve yönetiminin destekleri bizleri her zaman mutlu etmektedir. Genel Başkanımızı ve bizleri kabulünüz den dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret sırasında il yönetim kurulu üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Orhan Karagöz’ de hazır bulundu.