İşte Görgöz’ün açıklamaları:

MECLİS TAŞINMIŞTI

Sayın Köksal, davete hemen cevap verip, merkez ilçe yönetimiyle birlikte Saraydüzü’ne giderek köylülerimizi dinlemiş, ilgili arazide bir takım incelemelerde bulunmuşlardır.Daha sonra da Saraydüzü köyüne ait çayırın kiralama kararının “iptal edilmesi” için konuyu meclise taşımış, ilgili bakanlık ve yetkililere aktarmış ve takipçisi olmuştur.

KÖKSAL ÇABA GÖSTERDİ

Milletvekilimiz Köksal’ın çabaları, merkez ilçe örgütümüzün ve Saraydüzü sakinlerinin desteğiyle, köye ait olan çayırın kiralanma kararı iptal edilmiştir. AKP il başkanı, bu kararın açıklanması üzerine, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Saraydüzü halkını dinlediklerini ve taleplerini yerine getirdiklerini” söylemiştir.

HALK DOĞRULARI BİLİR VE ASLA UNUTMAZ

İktidar partisinin, Cumhuriyet Halk Partisinin ve CHP’li belediyelerin tüm akılcı çözüm önerilerine ve taleplerine önce karşı çıkıp, sonradan mecburen kabullenmeleri ve geç de olsa uygulamak zorunda kalmaları memnunluk vericidir.Burada da benzeri bir durum yaşanmıştır.Ancak bir şeyin asla unutulmaması lazım; halk doğruları bilir ve asla unutmaz.