Ayva’nın videoda anlattıkları şöyle: 

PARKE TAŞLARI BURAYA ATILIYOR

Çöp ve moloz dökülen bir yerdeyiz. Burası Afyonkarahisar’da parke taşlarının çöp olarak atıldığı bir bölge. Burada Afyon gibi iki tane şehire yetecek parke taşı sökülüp buraya atılmış vaziyette. Yeni parke taşlarının atılması için kürünen yerler var. Değerli Afyonlular sizin nasılsa suya otobüse zam geliyorsa bilinki işte bu israftandır. Afyonlular bir kere düşünün, hangi belediye başkanını seçmeniz gerektiğini düşünün. Buradaki manzara Çanakkale harbindeki hüzün gibi.

PARALARIMIZ BURALARA GİTMİŞ

Bütün paralarımız buralara gitmiş. Bu parke taşlarının sökülerek yeni taşlar döşeniyor. Bu taşların suçu neydi acaba? Bu taşlarda kanser hastalığı mı vardıda buraya söklüpü atıldı? Şu taşa bakın hiç bir tarafında hatalı bir yanı var mı? 

KAFAYI ÜŞÜTÜRSÜNÜZ

Burada takriben 100-150 yıl yetecek parke taşı var. Bunlar neden buraya atılıyor? Afyon halkına bu revamı? Biz gerçekten çok üzülüyoruz. Milli Görüş belediyeciliğini bir düşünün. O zaman belediyeler masrafsız israfsız bir çalışma yapıyordu. Bu sadece Afyon’da değil her yerde böyle. Bu cezaya razıyız diyorsanız devam edin. Şu tarafları görseniz kafayı üşütürsünüz. Kelimeler yetmiyor burayı anlatmaya. Burayı gördükten sonra Saadet Partisi’ni düşünün. >>Afyon Postası’nın Haberi.