“RAMAZAN’IN SEVİNCİ VE BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Ziyaretler kapsamında Belediye ve kamu yatırımlarını de yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler alan Milletvekili Özkaya, ilk olarak Sinanpaşa İlçesine bağlı Akören Kasabasında bulunan Akören Yatılı Kız Öğrenci Yurdu’nda hafız öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, başarılar dileyen Milletvekili Özkaya, buradan Şuhut ilçesinde Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu’nun verdiği iftar davetinde Şuhut’lu vatandaşlar ile buluştu.

“TÜRKİYE, TARİHİ BİR YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRİYOR”

Milletvekili Özkaya, “Ramazan muhabbettir, dostlarımız, vatandaşlarımız ve partililerimiz ile Ramazan’ın bereketini paylaşmak adına, sahura kadar ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ramazan’ın feyzi ve bereketini hep birlikte yaşamaya gayret ediyoruz” dedi. Dinar ilçesinde gerçekleştirilen Yetim Gülerse Dünya Güler etkinliğinde yetim çocukların sevinçlerine ortak Milletvekili Özkaya,  burada AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen program ile partilileri ile buluşarak ilçede yapılan çalışmalar ve ülke gündemini değerlendirdi. Milletvekili Özkaya, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemiz içerisinde bulunduğu tüm sıkıntıları aşarak, baharı karşılayacak. Türkiye, her alanda tarihi bir yürüyüş gerçekleştiriyor. Bu sancılı sürecin ardından gelecek güzel günleri hep birlikte karşılayacağız” dedi.  Milletvekili Özkaya, Afjet Afyonspor’un Sivas Belediye Spor karşısında çıktığı müsabakaya da katılarak, vatandaşlar ile birlikte maçı yakından takip etti.

“VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİNE,  SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUYORUZ”

Ziyaretlerine Bolvadin ilçesinde devam Özkaya, Bolvadin Dişli Beldesinde Belediye tarafından yapımı devam eden ve son aşamasına gelinen Tekstil Fabrikasını, Bolvadin Kutlu Köyünde yapımı tamamlanan taşkın koruma tesisini inceleyerek gelinen nokta hakkında yetkililerden bilgiler aldı. AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Topçu, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, İGM Üyeleri ve teşkilat mensupları ile ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Özkaya, Bolvadin Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, buradaki vatandaşların ramazan aylarını tebrik etti. Bolvadin İlçesinde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla buluştu. Bolvadin Kemerkaya’da teravih namazı sonrasında kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Özkaya, daha sonrasında Köy Muhtarlığını ziyaret ederek, köy ile alakalı talepleri Muhtar Osman Ödemiş’ten aldı. “Her an sahadayız, vatandaşlarımız ile bir araya gelmekte, onların beklenti ve isteklerini ilk elden almaktayız. Aziz hemşehrilerimizin sıcak ve samimi yaklaşımları, AK Parti’mize ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a olan inancı bizlere heyecan ve güç veriyor” diye konuşan Milletvekili Özkaya “Halkımız ile buluşmaya, kucaklaşmaya onların dinlemeye, dertlerine, sevinçlerine ortak olmaya ve Ramazan’ın bereketini ve feyzini birlikte yaşamaya devam edeceğiz” dedi.


“HALKIMIZIN VE PARTİMİZİN EMRİNDEYİZ”
Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği programları sahurda sonlandıran Milletvekili Özkaya, bu seferde bu alışkanlığını devam ettirerek, Emirdağ ilçesinde programına devam etti. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu Belediye Başkanlığında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler alan Milletvekili Özkaya, “Emirdağ ilçemizde yürütülen çalışmaları İlçe Başkanımız Erkan Karakuş ve teşkilat mensuplarımız ile değerlendirdik. İnşallah Emirdağ için çok güzel çalışmaları hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi. Milletvekili Özkaya, ilçede geleneksel olarak düzenlenen sahur programında, gençler, vatandaşlar ve partilileri ile bir araya geldi. Milletvekili Özkaya, “Yapılacak her hayırlı işte, her hayırlı talepte, halkımızın ve partimizin emrindeyiz. Her zaman onların yanındayız. İnşallah olmaya da devam edeceğiz” dedi.