AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ve Bolvadin ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
“Gurbetin Başkenti’ne Yakışır Yatırımlar Hayırlı Olsun”
İlk durağı Emirdağ Belediyesi olan Milletvekili Özkaya burada, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanlığında gerçekleşen ziyaretin ardından Milletvekili Özkaya, beraberindeki heyet ile birlikte, daha önceden takibini gerçekleştirdiği ve ihale aşamasına gelen Emirdağ Devlet Hastanesi, Millet Bahçesi ve hükümet konağının yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Milletvekili Özkaya, “Teşkilatımızın ve Belediye Başkanımızın talepleri neticesinde Ankara’da ilgili bakanlıklarda takibini gerçekleştirdiğimiz ve neticeye ulaştırdığımız yatırımların yapılacağı alanlarda bir incelemede bulunduk. İnşallah bu yatırımlar neticesinde gurbetin başkenti Emirdağ ilçemiz yeni modern bir Devlet Hastanesine, özgün mimarisi ile milletimize hizmet edecek olan yeni Hükümet Konağı’na ve Millet Bahçesine kavuşmuş olacak. Bu noktada bu yatırımların hayata geçmesinde emeği olan ilgili bakanlarımıza da Emirdağ’lı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Gurbetin Başkenti’ne yakışır yatırımlar hayırlı olsun İnşallah” dedi. Özkaya, özverili çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Koyuncu’ya da teşekkür etti.  Teşkilat mensuplarının ve Belediye Başkanının eşlik ettiği Özkaya, incelemelerin ardından geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Emirdağ İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Duran’a taziyede ziyaretinde bulunarak Emirdağ’dan ayrıldı.
“Bolvadin ve Dişli’de İncelemelerde ve Ziyaretlerde Bulundu”
Milletvekili Özkaya, ziyaretlerine Bolvadin ilçesinde ve Bolvadine bağlı Dişli Kasabasında devam etti. Gün boyu ziyaretlerini sürdüren Özkaya, Bolvadin’de esnaf ziyareti ve akabinde Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek teşkilat mensupları, Belediye Başkanı ve İlçe Yönetimi  ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Bolvadin’in Dişli Kasabasını da ziyaret eden Milletvekili Özkaya, Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir ile birlikte beldede yapılan  işyeri inşaatını, yeniden düzenlenerek hizmete alınacak olan Belediyeye ait çay bahçesini, hayırsever tarafından yaptırılan cami inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Güvenir’den çalışamalar ile ilgili bilgiler alarak, Güvenir’e teşekkür eden Özkaya, “Dişli Kasabamız için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. İnşallah Dişli kasabamız hak ettiği noktaya ulaşacaktır” dedi.  İncelemelerin ardından Dişli Yardımlaşma Derneği’ni ve Dişli Aile Merkezinde hizmet veren doktor ve sağlık personeli ile bir araya gelen Özkaya, Sağlık Personeli ve doktorlara pandemi döneminde yaptıkları fedakar çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Milletvekili Özkaya buradaki ziyaretlerinin ardından Bolvadin’nden ayrılarak, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Mecliste gerçekleştirilen kanunlar hakkında ve yaptıkları çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarını bilgilendirdi.