Mısırlıoğlu’nun açıklamaları şöyle: 

AYKUT OKUMUŞ KONUSU

Aykut Okumuş herhangi bir yerden geliri olan maaşı olan biri değil. Amcasının yanında yardımcı oluyordu. Belediye başkanlığı boşa çıktıktan sonra amcasının bir hırdavat dükkanı vardı orada duruyordu. Yardımcı oluyordu. Herhangi bir yerden bir kuruşluk maaşı, sigortası yoktu. Belediye başkanlığından ayrıldığında beri bu durum böyle. Şu anda tek maaşı var, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin şirketinden. Orada aktif bir şekilde çalışıyor. Haftanın 3 günü orada çalışıyor. Diğer günler yine orada Afyon’da değil.  6500 lira ile bu adam Ankara’da nasıl yaşasın? 15 güne bir gelip gitmeye çalışıyor.  Ev kiraları 2500-3000 lira. 10-15 günde bir evine gelip gidiyor. Herhangi bir yerden çift maaş alıyor olsa ben buna müsade etmem. Bir tane maaşı var şu an çalıştığı yerden. Ben bunu size ispat ederim. Aksi olursa istifa bile ederim. Aykut ahlaklı onurlu biri. Çift maaşı kendisi kabul etmez zaten. 

CENGİZ KURTOĞLU KONUSU

Cengiz Kurtoğlu bize sponsor bir firma aracılığıyla geldi. Biz para ödemedik. Bizde kabul etmedik. Mustafa Yıldızdoğan, Ali Kınık, Ahmet Şafak, Fatih Kısaparmak bunlarla görüştüm. Bir çoğu arkadaşım. Ama siyasi bir program olduğu için gelmek istemediler. Önemli olan insanları güldürmekti. Pandemi dönemi biraz olsun moral motivasyon noktasında iyi olmasıydı. Cengiz Kurtoğlu, Türkiyem şarkısını söyledi. Sami Çelik, Anadolu’nun türkülerini okudu. Yerine göre hüzünlendirdi, yerine göre eğlendirdi. Bir şeyler yapmaya çalıştık.

YORGUN OLANLAR GELEMEDİ

Kahvaltıda Koray Aydın ile buluşmaya gitmedik. Biz kendisini yönetim kurulu olarak uğurlamaya gittik. Yönetim kurulumuz bir gün önce yorulduğu için oraya gelebilenlerle Koray Aydın’ı uğurladık. Kadınları geriye iten bir durumda değiliz. Ben Afyon’da Kadın Kolları Başkanlığı’nı kurdum. Normalde bizim partimizde bu yasak. Özel izin aldık. İYİ Parti’de Türkiye’de ilk oldu. Bu programı gençler için yaptık. Erenler’de bu programla ilgili özel çalışma yaptık.

YILBAŞINA KADAR 2 BİN ÜYE

Program yapmak için yapmadık. İçi dolu olsun istedik. 500 üyemize rozet taktık. Yılbaşına varmadan 2 bin üye kazandıracağız. Şu anda bunların çalışmalarını yapıyoruz.