Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı, ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bakanlığın bölgeye sağlık alanında çok önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini dile getirdi.

İLİMİZİN HİÇ İLÇE VE BELDESİNDE DOKTOR SORUNU OLMAYACAK

Taytak, “Cumhur İttifakı ruhu ile Afyonkarahisar merkez ve ilçelerimiz genelinde sağlık alanında son yıllarda yapılan yatırımlar katlanarak sürmektedir. Afyonkarahisar’a yapılan yatırımlarla her geçen gün bölgesinde gıpta ile bakılan bir noktada olmaya devam etmektedir. Sayın bakanımızla ilimiz ile ilgili sözleşmeli doktor kadroları ile ilgili bir görüşme de gerçekleştirdik. İlimizin hiçbir ilçesinde ve beldesinde doktor sorununun yaşanmayacağını müjdelediler. Önümüzdeki süreçte sözleşmeli doktor kadrolarıyla ilgili çalışmalar yapılacak ve problemler çözümlenmiş olacak.” Ziyarette ayrıca sağlık alanında yapılacak olan yatırımlarla ilgili görüşmeler de yapıldı.

GÖRÜLMEMİŞ YATIRIMLAR YAPILDI

Ziyaret nedeniyle Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Bakan Koca, Cumhur İttifakı ruhu ile Afyonkarahisar ve ülke genelinde önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Bakan Koca, “Bakanlığımız 20 yıl boyunca Afyonkarahisar’a tarihinde görülmemiş yatırımlar kazandırdı. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha rahat ulaşması noktasında yine önemli çalışmalar yapıldı. Afyonkarahisar ile ilgili projelerimiz ve yatırımlarımız devam etmektedir” diye konuştu.