Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’in dayısının vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Taytak’a, İl Başkan Yardımcılarından Doğan Şimşek, Ahmet Kahveci ve MHP il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve yönetimi, bazı belediye başkanları ve meclis üyeleri, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir, TÜRKAV Şube Başkanı Ahmet Nal, Şoförler Odası Başkanı İbrahim Karataş ve çok sayıda partili eşlik ettik. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan rahatsızlığı nedeniyle programlara katılmadı. Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’e ve ailesine taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet, daha sonra Belediye binasına geçerek partililerle ile bir araya geldi.

Taytak, “Başkanlarımız vermiş olduğu sözleri fazlasıyla yerine getirdi” 

MHP’li belediye başkanlarına seslenen Milletvekili Taytak, “MHP’li belediye başkanlarımız, 2019 yılındaki yerel seçimlerde vermiş olduğunuz sözleri fazlasıyla yerine getirdiniz. Kendi bölgenizde önemli hizmetlere imza attınız, atmaya da devam ediyorsunuz. Milliyetçi Hareket Partili olmak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını ve ruhunu taşımanın şuuru içerisindesiniz. Bu hizmetler artarak devam edecek. Ben inanıyorumki önümüzdeki yerel seçimlerde, il genelinde büyük zaferlere imza atacağız. Hem mevcut belediyelerimizi koruyacağız, hemde yeni belediyeler ekleyeceğiz” dedi.

Taytak, “Türk milleti Genel Başkanımıza dua ediyor”

Türk milleti MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tavrını, duruşunu, adamlığını saygı ile karşıladığını belirten Taytak, “Cumhur İttifakı ruhu ile Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Genel Başkanımızın ortaya koymuş oldukları tavır sayesinde ülkemizin hem beka noktasındaki sıkıntıları hemde terörle mücadele, uluslar arası ilişkiler, FETÖ ile olan mücadele devam etmektedir ve hepsinde de başarılı sonuçlar alınmaktadır. Bununla birlikte ülkemiz dünya ile birlikte ekonomik sıkıntı yaşıyor. Ancak bu sıkıntı geçici bir sıkıntıdır. Hepimiz gördükki bir hafta içerisinde dolar 18 TL’ye çıkartıldı. Şimdi ise 13 TL civarındadır. Demekki bu ekonomik bir kuşatma idi. Hep birlikte Allaha şükürler olsun bunu yendik. Bizlerde 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak milletimizin teveccühü ile bizlerinde desteği ile tekrar seçeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisini de çok daha fazla vekil ile TBMM’de denge ve denetim vazifesi yapacak noktaya getireceğiz. Türk milleti, Genel Başkanımızın tavrını, duruşunu, adamlığını saygı ile karşılıyor ve dua ediyor. Bizlerde Sayın Genel Başkanımıza layık olma adına çalışıyoruz. Bizlerde Genel Başkanımızdan aldığımız ışık ile sağımızı solumuzu aydınlatmaya çalışıyoruz. Sizlerde aynı şekilde buralarda aynı hizmeti veriyorsunuz. O zaman unumuz var, yağımız var, şekerimiz var. Helva yapacağız” diye konuştu. 

Başkan Demirel’den Taytak’a teşekkür

Kasabaya vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, “Sayın vekilim biz göreve seçildiğimiz günden bugüne kadar vatandaşa verdiğimiz sözlerin hemen hemen çoğunu yaptık. Allah razı olsun bu hizmetlerin yerine gelmesinde en büyük desteği sizden aldık. Bizi kurumlarda boynu bükük bırakmadınız. Kasaba olarak sağlık ocağı ve anaokulu projelerimiz var. İnşallah bunları da hayata geçirdiğimiz takdirde önümüzdeki yerel seçimlerde alnımız ak, başımız dik olarak gireceğiz. Gerçekten sizin döneminizde MHP’li belediyeler ve diğer belediyelerin sizin gelip de boş dönmediğini hepimiz biliyoruz. Kasabamıza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı belde halkım adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 

Şahin, “Görmediğimiz birlikteliği sizin başkanlığınız görüyoruz”

Belediye Başkanları adına konuşan Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, “Belediye başkanlarımız adına sayın vekilimize teşekkür ediyorum. Biz şimdiye kadar görmediğimiz birlikteliği sizin başkanlığınız görüyoruz. Görmediğimiz mükafatları görüyoruz. Yılın son gününde Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapmış olduğumuz ziyaret sonunda desteklerimizi aldık. Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri sizin Ankara’daki destekleriniz sayesinde yerine getirmeye devam ediyoruz. Projelerimizi sizin sayenizde hayata geçirmekteyiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde yine zafer ile ayrılacağız” diye konuştu.