Güney Beldesi’nde 6 Haziran seçimlerine 48 saatten az bir süre kaldı. Bin 830 kişinin sandık başına gideceği seçimler siyasilerin yaptığı açıklamalarla Türkiye gündemine gelmeye devam ediyor. Son olarak MHP’li Mehmet Taytak, sosyal medya üzerinden yayın yapan Kanal 272’ye konuk oldu. Taytak burada, “Vebale girmeyin, AK Parti’ye oy verin” dedi. 

Taytak’ın açıklamaları şöyle: 

18’NCİ BELDEMİZ GÖRÜYORUZ

Biz burayı 18’nci belediyemiz sayıyoruz. Namusumuz sayıyoruz. Bu ruhun Cumhur İttifakı’nın her şeyin üzerinde olduğu düşüncesiyle gerçekleşecek seçim sonrasında hepimizin mutlu olacağına inanıyorum. Çünkü aklı selim bunu gerektiriyor. Denenmiş görülmüş.

VEBALE GİRMEMEK İÇİN AK PARTİYE OY VERMEK GEREKİR

Şöyle bir şey olabilirdi. Erol Bey aday olabilirdi. Ne yüzle geldin denilebilirdi. Ama herkes Erol Bey’in hakkıdır diyorlar. Bende söylüyorum Erol Bey’in hakkıdır. Erol Bey olmasaydı burası köy olarak kalacaktı. Bundan emin olun. Bu sebebten vebale girmemek için Güneyli kardeşlerimiz Erol Bey’e ve AK Parti’ye oy vermesi gerekmektedir. Ben öyle olacağına inanıyorum. 

TÜRKİYE BURAYA BAKIYOR

Bakmayın bayrakların fazla olduğuna. Bunlar bir şey getirmez. Önemli olan yürekteki yerdir. Önümüzdeki günlerin Güney için Afyonkarahisar için hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye buraya bakıyor. Buradan bir şey olduğunda başka bir şey çıkacakmış gibi, düşünün arkadaşlar muhalefet hangi noktaya gelmiş. 2 bin 500 nüfuslu bir yerden medet umacak noktaya gelmişler.  Genel siyasete girmek istemiyorum Kötüye fırsat vermeyin. Yanlışa fırsat vermeyin. Eksiğe fırsat vermeyin. Kardeşime fırsat verin. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirsin.