Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan’ı, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci’yi, İl Sekreteri Beytullah Bostancı’yı, İl Yönetim Kurulu Üyelerini, ilçe başkanlarını, ilçe ve belde belediye başkanlarını TBMM’de misafir etti. Milletvekili Taytak, MHP’li belediye başkanları ile birlikte geleneksel hale gelen toplu ziyaretlerini sürdürmeye devam etti.

MHP’Lİ BELEDİYELER TALEPLERİNİ İLETTİ

Taytak, MHP’li belediye başkanlar ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği görevine yeni atanan Dr. Hayri Baraçlı’ya başarılar dileyen Milletvekili Taytak, “Sayın Genel Sekreterim yeni görevinizde başarılar diliyorum. Geçmiş çalışmalarınızda olduğu gibi inşallah bu kurumda da daha başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum. 2019 yerel seçimlerden bugüne belediye başkanlarımız seçim öncesi vermiş olduğu sözlerin büyük bir kısmını şimdiden tamamladılar. Bu hizmetlerin hayata geçmesinde Türkiye Belediyeler Birliği’nin, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın, İller Bankası’nın ve diğer kurumlarımızın vermiş olduğu desteği ile gerçekleştirildi. Belediye başkanlarımız kendi bölgelerine hizmet götürebilmek için çeşitli talep ve isteklerimizi iletmek için buradayız. Şimdiden vereceğiniz destekler için teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra MHP’li belediye başkanları sırasıyla TBB Genel Sekreteri Baraçlı’ya talep ve isteklerini iletti.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Baraçlı, ise Belediye başkanların taleplerini tek tek dinleyerek not aldı. Baraçlı, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Belediye başkanlarımızın taleplerini dinledim ve not aldım. İnşallah imkanlar doğrultusunda yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışacağız. Çünkü belediyecilik hakikaten çok önemli bir kurum. Beldelerimizde çok küçük hareketlerle çok büyük gönüller alınabiliyor. Cenabı Allah İnşallah çok güzel işler yapmayı bizlere nasip etsin. Bizlerde elimizden gelen desteği vereceğiz. İlerleyen zamanlarda Afyonkarahisar’a gelip sizlerle tekrar bir arada olmayı isterim. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ziyaret sonunda Milletvekili Taytak, Genel Sekreter Baraçlı’ya günün anısına Afyon mermerinden yapılmış bir hediye takdim etti.

TEŞKİLATLA TOPLANTI YAPILDI

Milletvekili Taytak, ziyaretler sonrasında il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile TBMM toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantı da Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı, teşkilat çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

YALAN HABERLERLE CUMHUR İTTİFAKININ OYLARINI KÜÇÜLTMEYE ÇALIŞIYORLAR

Toplantı da konuşan Taytak, “15 Temmuzdan bugüne kurulan Cumhur ittifakı başarıyla ülkeyi hedefe doğru taşıyor. Ve bunu taşımaya da devam edecek. Cumhur İttifakı, bu ülkenin teminatı, bu ülkenin geleceği, bekası, varlığı, birliği ve dirliği için en önemli teminat ve en önemli yapıdır. Halkın yüreğinde kurulmuş ve halkın yüreğine devam eden bir yapıdır. Bu yapı 2023'te, 2053'te ve 2071'de Türkiye'nin lider ülke Türkiye ülküsünü ortaya koyacak ve Türkiye’yi zirveye taşıyacak bir yapıdır. Zaman zaman bu yapı ile ilgili diğer ittifak sahipleri, yada onların yandaşları yalan haberlerle, kendi oy oranlarını yükseltiyorlar. Cumhur İttifakı’nın oylarını küçültmeye çalışıyorlar. Daha adayı belli olmayan, projesi belli olmayan kendilerini sadece cumhurbaşkanlığı sisteminden ayrılıp da güçlendirilmiş parlamenter sistemi kuracağız diye çıktıkları bir yapı var ortada sadece bilinen bir o var. Onun dışında da Avrupa ve Amerika normları var ki, bu normlar bizim normlarımız değil. O sebepten biz ülkemizin bağımsızlığı, birliği ve dirliği için Cumhur İttifakı’nın sonuna kadar yanındayız. İnşallah önümüzdeki süre içerisinde ciddi manada hükümetimizin ortaya koyduğu ve koyacağı tedbirlerle istenilen noktaya gelinilecek” dedi.

DESTEK İÇİN KOCACAN TEŞEKKÜR ETTİ

Genel merkezin talimatları doğrultusunda parti çalışmalarına devam ettiklerini söylen İl Başkanı Mehmet Kocacan, Milletvekili Mehmet Taytak’a belediyelere ve Afyonkarahisar’a şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti.