Milletvekili Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı olarak bu hafta sonu Ankara’da çok görkemli iki kurultaya şahitlik ettik. Cumartesi günü Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, güzel vatanımızın dört bir yanından gelen yiğit ülküdaşlarımızla Türk Gençliği Kurultay’ımızı, pazar günü ise Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkanlığımızın koordinesinde Türkiye’nin asli gücü kadınlarımız ile Analar-Bacılar Kurultay’ımızı gerçekleştirdik” dedi.

“Dosta güven, düşmana korku salan muhteşem bir kurultay”

Türk Gençliği Kurultayı’nın dosta güven, düşmana korku salan muhteşem bir atmosfer içerisinde gerçekleştiğini söyleyen Milletvekili Taytak, “Ülkü Ocakları, Türk milletinin bağrından çıkmıştır. Türk milletinin her zaman umut noktası her daim güç kaynağı olmuştur. Karanlık emellere sur, kararan kalplere nur olmuştur. Ülkü Ocakları iman ile vatan sevgisinin harmanlandığı yer olmuştur. Çifte su verilmiş çelik gibi sapasağlam bir iradenin hesapsız ve menfaatsiz gönüllerin otağı olmuştur. Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ifade ettiği gibi, ‘Ülkücü gençlik ker belada yezit ile kazanmaktansa, Hz. Hüseyin ile Şehit olmaya talip bir gençliktir’. Milliyetçi, Ülkücü gençlik bu ahlak ile yoğrulmuştur. İşte bu gençliğin yüz binlercesi Cumartesi günü Ankara’yı şereflendirmiş, ‘Cumhuriyete yüz yıllık yemin, ülküye ömürlük sadakat’ anlayışı ile dosta güven, düşmana korku salan muhteşem bir kurultay gerçekleştirmiştir. Ankara’ya sağnak sağnak Ülkücü yağmıştır. Z kuşağı adı verilerek belirli bir kalıba sokulmak istenen, tarihinden, köklerinden ve milli şuurdan uzak bir nesil oluşmasını amaçlayanlara en güzel cevabı Ülkücü gençlik Türk Gençliği Kurultay’ımızda vermiştir” 

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk kadınının her zaman destekçisiyiz”

Milletvekili Taytak, “ Pazar günü yurdumuzun her yerinden gelen, analarımız, bacılarımız ile Türkiye’nin Asli Gücü Analar-Bacılar Kurultay’ımızı gerçekleştirdik. Peygamber efendimizin hadis-i şerifte bildirdiği üzere ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ müjdesine kavuşan eli öpülesi annelerimiz, kadınlarımız ile bir araya geldik. Kadınlarımız, bağımsızlığımızın ninnisini söyleyendir, geleceğimizin teminatıdır, vatandır, ülkedir, vatana evlat yetiştirendir. Türk kadını toplumun her alanında yerini almıştır. Devlet yönetimine katılmış, ailede söz sahibi olmuş, savaş meydanlarında Halide Onbaşı, Nezahat Onbaşı, Halime Çavuş olmuştur. Kadınlarımızın elinin değdiği her yerde fedakarlık vardır. Kadınlarımız güçlendikçe Türkiye’miz büyüyecektir. Türk Kadını Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ifadesiyle; ‘Milli şerefimizin abidesidir’. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk kadınının her zaman destekçisiyiz, sözcüsüyüz ve yanında duran gücüz”