MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın destekleri ve Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak’ın girişimleri ile kasabaya tekstil fabrikası kazandırıldı. Nuribey Belediyesi açmış olduğu tekstil fabrikası ile hem istihdama katkı sağladı, hemde sağlık sektörüne yönelik yardım gerçekleştirdi. Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, tekstil fabrikasının ilk ürünlerinden olan 700 adet pandemi önlüğünü, Devlet Hastanesine ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesine bağışladı. Önlük teslim programına MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nizamettin Şenol ve bazı partililer katıldı. Pandemi önlükleri Devlet Hastanesi ve Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği'ne teslim edildi.

“Sağlık çalışanlarımızın yanındayız”

Teslim sırasında konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, “Dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Bizde MHP teşkilatları olarak Nuribey kasabasında faaliyete geçen tekstil fabrikasının ilk ürünleri olan pandemi önlüklerini sağlık çalışanlarımıza hediye ettik. Sağlık çalışanlarımızın bu süreçte daima yanındayız” 

 “Başkanımız sağlık çalışanlarını unutmadı”

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Nuribey Belediye Başkanımız pandemi sürecinde örnek gösterilecek bir çalışma gerçekleştirmiştir. Bu zor süreçte sağlık çalışanlarımızı unutmayarak, tekstil fabrikasının ilk ürünleri olan pandemi önlüklerini sağlık çalışanlarımıza hediye etmiştir. Hassas davranışından dolayı Başkanımız Çakmak’ı tebrik ediyorum.  Sağlık çalışanlarımıza da pandemi sürecinde kolaylıklar diliyorum”

Başkan Çakmak’tan, Milletvekili Taytak’a teşekkür

Tekstil fabrikasının kasabaya kazandırılmasında büyük desteği olan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ile kasabamıza 300 kişinin istihdam edileceği bir tekstil fabrikası kazandırdık. Tekstil fabrikasının ilk ürünleri olan 700 adet pandemi önlüğünü, Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi başhekimlerine teslim ettik. Sağlık sektörüne ve sağlık çalışanlarımıza desteklerimiz devam edecektir”