Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda Basın Toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Kocacan şunları söyledi: 

KONUYA DUYARSIZ DEĞİLİZ (KENT KONSEYİ LOGUSUNUN DEĞİŞTİRİLMESİ)

Saygı çerçevesinde hareket etmeye çalıştık. Konuya duyarsız değiliz. Kanunun verdiği yetki dahilinde yazılı olarak yapmaya çalıştık. Kent Konseyi ile iligili fikirlerimiz belli. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili kırmızı çizgimiz belli. Devlet Bahçeli Bey'in söylediği saygı ve sevgisi gösterilmiştir. 

EĞİTİM CAMİASINDAN EMEKLİ OLAN BİRİNİN BUNU SÖYLEMESİ BİZİ ÜZDÜ

Bizim esefle üzüldüğümüz nokta Şemsettin Bey’in eğitim camiasından emekli olması. Ama ne niyetle yaptığını bilmiyoruz. Bunlara katlanamayacaksa orada durmasının hiç bir gereği yok. Şehir plancısı, mimar, inşaat mühendisleri o makamda olmalı.  Şemsettin Bey’de bunu değerlendirir ve bir an önce o makamı bir an önce bırakır. 

MEHMET ZEYBEK NET BİR İNSAN

Atatürk’ü anlatan böyle bir öğretmenimizden bunu beklemezdim. Belediye başkanımız haberinin olmadığını söylemiş. Mehmet Bey bu konularda net bir insan. Öyle diyorsa bu böyledir. 

AFYON GÜZELLİKLERLE ANILMALI

Afyon’un güzellikler üzerinden anılması gerekirken logo üzerinden anılması hiç doğru olmadı. Atatürk’ü unutmayacağız, unutturmayacağız.