MHP’li Mehmet Kocacan’ın açıklaması şöyle:

HEKİME YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

Kocacan, “Türkiye genelinde yaşanan sağlık çalışanlarına yapılan şiddetin gün geçtikçe arttığını görmekteyiz. En son örneği ise ilimizde yaşandı. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde tek olan hematoloji bölümünün kapanmaması ve ilimizde kalması için ikna edilen hematoloji hekimi Doç. Dr. Mehmet Özen’e yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Tehdit eden kişinin gereken cezayı da almasını gönülden istiyoruz.

REKTÖR NURULLAH OKUMUŞ’UN YANINDAYIZ

Başarılı bir şekilde üniversitemizi yöneten Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Devletimiz sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önüne geçmek için her türlü yasayı ve cezayı vermektedir. Ama bu konuda daha caydırıcı cezaların gelmesi konusunda her türlü desteği vereceğiz. Pandemi döneminde fedakarca çalışan, ailelerinden bile uzak kalan ve canlarını tehlike altına sokan sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız”

6+1 YANİ 7’Lİ MASANIN GERÇEK YÜZÜNÜ ANLATIYORUZ

6 + 1 yani 7’li masanın gerçek yüzünü anlatmak için yollarda olduklarını söyleyen Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı olarak Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey ile geçtiğimiz hafta boyunca Afyonkarahisar genelinde ilçe, belde ve köylerde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarımızla, çiftçilerimizle, esnafımızla bir araya geldik. Ziyaretlerimizde 2023 seçimlerinin önemini anlattık ve talep ve istekleri dinledik. Bizler Ülkücü Milliyetçi Hareketin neferleri olarak Cumhuriyetimizin 100’ncü yılına doğru büyüyen Türkiye sevdası ile çalışıyoruz. Kısacası derdimiz vatan. Vatan yoksa hiçbir şeyin anlamının olmadığının bilincindeyiz. Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin ifade ettiği gibi, ‘Biz önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışı ile hareket ediyoruz. Genel merkezimizin talimatları doğrultusunda ‘Adım adım 2023 ilçe ilçe aydınlatma ve anlatma’ programlarımızı başarılı bir şekilde tamamladık. Şimdi de Eylül ayı itibarıyla Türkiye genelinde ‘2023'e doğru: aday belli karar net’ temalı açık hava toplantılarını başlatacağız. Bizler, başını CHP’nin çektiği zillet ittifakının Türk ve Türkiye karşıtı karanlık odakların yörüngesine girdiği ve 6 + 1 yani 7’li masanın gerçek yüzünü anlatmak için yollardayız”