Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in “Kentsel dönüşüm’den vazgeçemeyiz” açıklamasına sert cevap verdi.

HAK HUKUK ADALET NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ?

“Hak hukuk adalet nedir bilmiyorsunuz?” diyen Köksal, “Siz de Allah korkusu da mı yok? Teknik rapor bile almadan risk durumuna bakmaksızın yangından mal kaçırır gibi Mısri Mahallesi’ni kentsel dönüşüme sokmaya kalktınız. Dediniz ki bunlar fakir gariban insanlar veririz 3 kuruş üstünü de yüz binlerce lira borçlandırırız nasılsa ödeyemeyecekler mallarına çökeriz. Her zamanki rant politikanıza Afyonkarahisar’ın kalbi olan mahalleleri kurban etmeye kalktınız.” şeklinde konuştu.

KEPÇELERİN ÖNÜNDE BENİ BULACAKSINIZ…

Köksal açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Mahalleli karşı çıktı bizler destek verdik. Köşeye sıkışınca dediniz ki çoğunluk istemezse vazgeçeriz Mahalleli dilekçeleri hayır diye yağdırdı görmezden geldiniz. Dernek kurdu tanımadınız. Yargıya gittiler haklarını aradılar. Yargı proje için yürütmenin durdurulmasına karar verdi siz hala dediğim dedik diye başınızı kuma gömmekten vazgeçmediniz. Daha önce söyledim. Tekrar söylüyorum Mahallelinin rızasını almadan onların istediği şekilde yapmadan kentsel dönüşüm yapmaya kalkarsanız kepçelerinizin önünde beni bulacaksınız. Karınca gibi o insanları ezmenize izin vermeyeceğiz. Karıncanın kardeşi var. Karıncanın Allah’ı var."