Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayramı’nı halkın arasında kutladı. Emirdağ’dan Dazkırı’ya, İhsaniye’den Çay’a, Sultandağı’ndan Bayat’a Afyonkarahisar'ı karış karış gezen Milletvekili Köksal, ilk olarak Afyonkarahisar Valiliği tarafından tarihi Taş Medrese de düzenlenen resmi bayramlaşma programına katıldı.

İLÇELERİ TEK TEK ZİYARET ETTİ

Daha sonra CHP İl Başkanlığı'nda partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Köksal, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında; Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Şuhut, Hocalar, İhsaniye, Sinanpaşa, Dinar, Çobanlar, Çay, Bolvadin, Sultandağı, Emirdağ, Bayat, Sandıklı ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇOCUKLARA BAYRAMLIK, EVE ERZAK ALAMADIK, TATLI DİYE SADECE ŞERBET YAPTIK..!

Gittiği her yerde büyük bir sevgi seliyle karşılanan Köksal,'a vatandaşlar dert yanarak, "Sağolun, var olun buralara kadar geliyorsunuz. Bizleri her zaman ziyaret ediyorsunuz. Ankara'nın değil, halkın vekilisiniz. Seçimden seçime ziyaretimize gelen vekillerden değilsiniz.  İnan olsun, halimiz yok. Çocuklara bayramlık, eve erzak alamadık. Misafir gelmese de rezil olmasak diye korkuyoruz. Eskiden tatlılar, dolmalar olurdu evde. Şimdi bir şerbet yaptık, utana sıkıla onu ikram ettik. Yandık demeyeceğiz, pahalılıktan yanamadık bile." şeklinde konuştular.

CHP HER ZAMAN HALKIN TALEPLERİNİ GÜNDEME GETİRİYOR

Bayram ziyaretlerinde hem vatandaşlarla bayramlaşan hem de istek ve sorunları dinleyen Milletvekili Köksal, rahmet ve bereket ayı olan dayanışma hissiyatının en yüksek düzeyde hissedildiği mübarek Ramazan ayından sonra bayrama kavuşma heyecanının yaşandığını belirterek, "Vatandaşlarımız maalesef ekonomik sıkıntılar nedeniyle bayramı yaşayamıyor. Her zaman olduğu gibi bir dokunup bin ah işitiyoruz. Yoksulluğun, yolsuzluğun, terörün, işsizliğin sona erdiği bir Türkiye dileğiyle, herkesin insanca yaşadığı, yoksulluk sınırının üstünde ücret aldığı, alın terinin karşılığını alabildiği sorunlarının çözüldüğü bir Türkiye dileğiyle bayramları bayram gibi kutlayabilmeyi diliyorum." ifadelerini kullandı.