Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Bolvadin İlçesi'ni, Bayat İlçesi ile ilçeye bağlı; Yukarıçaybelen, Aşağıçaybelen, Akpınar, İmrallı, Derbent, Sağırlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Köksal daha sonra Sultandağı İlçesi'ne bağlı Dereçine Beldesi, Şuhut İlçesi'ne bağlı Karaadilli Beldesi, Kızılören İlçesi'ne bağlı Ekinova Köyü ile Sandıklı İlçesi'ne bağlı Çambeyli Köyü'nü de ziyaret ederek vatandaşların sorunları yerinde tespit etti.

CUMHURİYET TARİHİNİN REKOR İŞSİZLİĞİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ
İlk ziyaretini CHP Bayat İlçe Başkanlığına gerçekleştirilen Köksal, burada İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın Kollarıyla birlikte gündemi değerlendirdi. Daha sonra beraberindeki partililerle birlikte pazar yerini ziyaret eden Köksal, burada da esnafın ve vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinledi. Halkın ekonomik zorluklarla boğuştuğunu dile getiren Köksal, "Ekonomik sıkıntılar dağları aşmış kime dokunsanız, esnafı, işçisi, çiftçisi, emeklisi, iş insanı, hemen hemen her kesim büyük maddi zorluklarla boğuşuyor. İnsanların tenceresinde aş değil, taş kaynıyor. Cumhuriyet tarihinin rekor işsizliği ile karşı karşıyayız. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın kendi resmi verilerine baktığımız artan bir yoksulluk var çünkü sosyal yardımlar artmış durumda. Bu da yoksulluğun artmış olduğunu bize gösteriyor. Böyle bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Bu gidişata dur diyebilmek adına bir yol açmak gerekiyor. Yaşanan bu ekonomik buhran sonucu 6 siyasi parti bir araya gelip Millet İttifakı çatısı altında güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirerek, herkesin alın terinin emeğinin karşılığını aldığı bir Türkiye, hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye, annelerin çocuklarının geleceği için kaygı taşmadığı bir Türkiye, herkesin huzur içinde kardeşçe birlik beraberlik içinde barış içinde yaşadığı bir Türkiye için bir araya geldi. Yargı bağımsızlığını, adaleti, liyakati tesis edeceğiz. Bu kötü gidişata halkımızla birlikte ilk seçimde dur diyeceğiz." ifadelerini kullandı. 

5-6 KÖY SUSUZ KALMA RİSKİ İLE KARŞI KARŞIYA, MERA SORUNU DEVAM EDİYOR...
Beraberindeki heyet ile birlikte Bayat İlçesi'ne bağlı 7 köyü ziyaret eden Köksal, "İmrallı ve Derbent Köyü sakinleri sulama pompalarını elektrikle çalıştırdıkları için yüksek gelen elektrik faturaları nedeniyle canlarından bezmiş durumdalar. Hiç olmazsa bu konuda elektrik muafiyeti tanınmasını istiyorlar. Sağırlı Köyü sakinleri ise Mera konusunda Seydiler Kasabası ile sıkıntı yaşadıklarını köyün tek merasını kaybettiklerini merayı kullanamadıkları için oradan çıkan su kaynağını da kaybedeceklerini 5-6 köyün susuz kalacağını söylüyorlar." dedi.

KARADİLLİ'DE CHP'Lİ BELEDİYE'YE KAVUŞACAĞIZ
Milletvekili Köksal, Sultandağı İlçesi'ne bağlı Dereçine Beldesi'nde Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ile birlikte Dereçine’m Kadın Kooperatifi üyesi emekçi kadınlarla birlikte iftarını yaptı. Ardından Şuhut İlçesi'ne bağlı Karaadilli Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, "2023 genel seçimlerinde iktidar olduktan sonra 2024 yerel seçimlerinde Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti'nin ve diğer ittifak ortaklarımızın Cumhuriyet Halk Partisi adayını desteğiyle Karaadillide CHP'li bir belediyeye kavuşacağız." dedi.

ÇİFTÇİ; GÜBRE, MAZOT, ELEKTRİK VE YEME GELEN ZAMLARLARIN ALTINDA EZİLİYOR
Kızılören İlçesi'ne bağlı Ekinova Köyü'nde CHP Kızılören İlçe Başkanı Zafer Coşkun ve Sandıklı İlçe Başkanı Raşit Güneş ile birlikte vatandaşları ziyaret edip sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Burcu Köksal, Sandıklı İlçesi'ne bağlı Çambeyli Köyü'nde köylülerle görüştü. Köy sakinleri, çiftçi için gübre mazot elektrik ve yeme gelen zamların sıkıntıların başında yer aldığını söylediler.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ı ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezdiği ziyaretlerine Bolvadin İlçesi ile devam etti. CHP Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Çengel ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret edip sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Köksal, kısa bir süre önce yapılan genel kurulla güven tazeleyerek tekrar göreve seçilen Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Çürük’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Köksal, beraberindeki heyetle birlikte Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uğur Fidan’ı da işyerini ziyaret etti.

CHP İKTİDARINDA TÜM TAŞERON İŞÇİLER KADROYA GEÇECEK
CHP Bolvadin İlçe Başkanlığı'nda partililerle birlikte gündemi değerlendiren Köksal, İlçe Başkanlığında İSTAFDER Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Ardından CHP Bolvadin İlçe Başkanlığı'nda taşeron işçilerle bir araya gelen Milletvekili Köksal, "CHP İktidarında tüm taşeron işçiler kadroya geçecek. Partimizin iktidarı için adım adım mücadeleye devam edeceğiz. Geliyor Gelmekte Olan…" diye konuştu.