MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın açıklamaları şöyle;

“CHP YÖNETİMİNİN NE HALLERE DÜŞTÜĞÜNÜ HALKA ANLATIYORUZ”

Kocacan: “Parti içi çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Kocacan, 2023 yılının Haziran ayına kadar sahada olacaklarını söyledi. Başkan Kocacan, “19 Şubat 2022 tarihinde başladığımız ‘Adım Adım 2023; İlçe İlçe Aydınlatma ve Anlatma’ toplantılarımızı geçtiğimiz hafta sonu tamamladık. İlk etapta, 24 Haziran 2018 Milletvekilliği Genel Seçiminde CHP’nin sandıktan birinci çıktığı 6 il, 125 ilçede bu partinin iç yüzünü, gerçek emel ve hedeflerini açık seçik milletimizle paylaştık. CHP’ye oy veren kardeşlerimize, parti yönetiminin ne hallere düştüğünü, kimlerin ve hangi vahim senaryoların peşinden tıpkı kurumuş yaprak gibi sürüklendiğini üstüne basa basa ifade ettik” dedi.

“CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ’Nİ HALKIMIZA ANLATIYORUZ”

Kocacan: “2023 hedeflerimizi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları birer birer aktarmaya devam edeceğiz. Yeni sistem diyeceğiz, güçlü siyaset diyeceğiz, milli destek isteyeceğiz, kutlu emanete hep birlikte sahip çıkacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilatları 4 Eylül 2021 tarihinden bugüne kadar birbiriyle bağlantılı 3 farklı siyasi programı başarıyla ve alnının akıyla yerine getirmiştir. Yine bu kapsamda, geçtiğimiz hafta sonu Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanlarımızla Antalya’da bir araya gelerek verimli, faydalı ve ufuk açıcı iki günlük bir toplantı sürecini elbirliğiyle, güç birliğiyle, inanç birliğiyle gerçekleştirdik. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı Türkiye’nin istikbal aydınlığı, istiklalinin güvenlik kilididir. Biz 2023 yılının Haziran ayına kadar durmayacağız, durgunluk emaresi dahi göstermeyeceğiz. Biz Türkiye’nin her yerindeyiz. Biz vatanımızın her yöresinde, her noktasındayız” dedi.

“HUZUREVİ BİRAN ÖNCE YAPILMALI”

Kocacan: “İlimiz merkezinde Erkmen yolu üzerinde bulunan Huzurevi deprem yönetmeliğine uygun olmadığından dolayı yıkılmış olup,  burada yaşayan yaşlılarımız Emirdağ ilçemizdeki Huzurevine nakilleri yapılmıştır. Yaşlılarımıza uzun zamandır Emirdağ ilçe huzurevinde bakımları yapılmaktadır. Merkezdeki Huzurevi’nde uzun zamandır bir çalışma yapılmamaktadır. Yetkililerden ricamız buradaki çalışmayı biran önce hızlandırmalarını istiyoruz. Huzurevleri, yaşlılarımızın sağlıklı bir ortamda bakımı, huzurlu bir şekilde yaşam sürmeleri ve toplumsal yaşama aktif olarak katılmaları açısından önemli kuruluşlarımızdır” diye konuştu.

"RAMAZAN HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

Kocacan: “Ramazan ayının başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Kocacan, “Gönüllerin merhametle dolduğu, katı yüreklerin bile iman nuruyla ısındığı, bütün günahlardan arınma ve nefislerimizin terbiye edildiği on bir ayın sultanı Ramazan’ı Şerifi bir kere daha bizlere kısmet eden Allah’a şükürler olsun. Bu kutlu ayda iftar sofralarında sadece ekmeğimizi, sadece suyumuzu değil, sevgimizi, içtenliğimizi ve kardeşliğimizi de paylaşmalıyız. Sahurda çalan davulla kalkıp inançlarımızın nurani ışıklarını, hep birlikte pencerelerimizden semaya ulaştırmalıyız. İnşallah manevi coşku ve lezzetin yaşandığı bir ay boyunca Türk İslam alemi diriliş ve silkinişle birlikte sükunete kavuşur. Rabbim'den niyazım; komşu ülkelerde akan kanın durması, şiddetin sonlanması, barış ve kucaklaşmanın her tarafta hakim olmasıdır. Başı rahmet, ortası merhamet, sonu ise cehennemden azat olan Ramazan’ı Şerifin hemşehrilerime, vatanımıza, milletimize, tüm Türk İslam alemine birlik ve beraberliğimize vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.