CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İl Başkanı Yalçın Görgöz, partinin İl ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri AFSİAD Başkanı Kadir Sayın ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

Ziyaret sonra CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, şu açıklamalarda bulundu: 

İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI KONUŞTUK

Afyonkarahisar milletvekilimiz, İl ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye Meclis üyelerimizle birlikte AFSİAD başkanı ve yönetimine ziyarette bulunduk. Ülkemizde ve ilimizde iş insanlarının yaşadığı sorunlar, önündeki engeller ve çözüm yollarını görüştük. Yatırım yapmak, istihdam sağlamak isteyen işadamlarımızın önündeki bürokratik engellerin kaldırılması ve TBMM de hazırlanacak teşvik edici yasalarla yatırımcıya yardımcı olunması gerektiğini belirttik. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM TOKİ YAPARSA AFYON ESNAFI ZARAR GÖRÜR

İlimizde yapılması planlanan “Kentsel Dönüşüm’ün” yeniden Afyonkarahisar Belediyesinin uhdesinde yapılması gerektiğinine dikkat çektik. Çevre Bakanlığı’na devredilen Kentsel Dönüşüm projesinin TOKİ’ye yaptırılmasının, Afyon esnafına, yerli müteahhit firmalara, her şeyden önce de nasıl yapılacağından haberi dahi olmayan ev ve arsa sahiplerine hiçbir yararı olmayacağı gibi fazlasıyla zararı olacağını belirttik. 

BU ÜLKE HEPİMİZİN

Bu ülke hepimizin, hep beraber doğru atacağımız adımlarla ülkemizi ve Afyonumuzu kalkındıracağız. AFSİAD başkanlığına yeni seçilen sayın Kadir Sayın ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.